Adrian Ungur, eliminat în sferturile de finală la Sibiu Open de către un tenismen fără clasament ATP

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Adrian Ungur, eliminat în sferturile de finală la Sibiu Open de către un tenismen fără clasament ATP

23 Septembrie 2016 / 17:33 409 accesări

Tenismenul Adrian Ungur (locul 229 în clasamentul mondial) a pierdut, vineri, cu scorul de 6-7 (4), 5-7, meciul cu germanul Tim Puetz, care nu are clasament mondial în acest moment, în sferturile de finală ale turneului challenger de la Sibiu, disputat pe zgură.

Partida a durat o oră şi 51 de minute. Adrian Ungur a comis patru duble greşeli şi a avut un procentaj de reuşită foarte slab la primul serviciu, 54%, câştigând mai multe mingi cu serviciul doi, 64%. Deşi a reuşit două break-uri, românul şi-a pierdut serviciul de trei ori.

Tim Puetz (28 de ani) a reuşit cea importantă victorie din acest an, în care a disputat doar 11 meciuri în circuitul mondial, toate pe zgură. Puetz nu are clasament ATP în acest moment, iar cea mai bună clasare din carieră este locul 163, ocupat la începutul anului 2015.

De cealaltă parte, Adrian Ungur (31 de ani) era cotat cu a opta şansă la câştigarea trofeului de la Sibiu şi era considerat favorit clar în meciul cu Puetz. Tenismenul român a câştigat turneul challenger de la Sibiu în două rânduri, în 2012 şi 2015, iar anul trecut s-a oprit tot în faza sferturilor de finală.12