Al doilea arbitru depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal intern Al doilea arbitru depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2
Sport 04 Iulie 2020 / 15:48 500 accesări 0 comentarii

Site-ul oficial al Federației Române de Fotbal (FRF) a anunţat sâmbătă, 4 iulie, faptul că încă un arbitru a fost depistat pozitiv în urma testărilor efectuate în ultimele zile.

„Arbitrul depistat pozitiv a fost retras de la delegări împreună cu toată brigada sa și nu va mai fi delegat în acest final de sezon. De asemenea, colegii săi au intrat în izolare, urmând ca luni să repete testele.

Lotul pentru Liga 1 și meciurile ce urmează a se disputa în Liga 2 cuprinde 70 de arbitri. Aceștia au efectuat până acum trei teste, de la începutul lunii iunie și până în prezent. Costurile acestor testări sunt suportate integral de Federația Română de Fotbal”, informează site-ul oficial al FRF.

Digisport.ro a anunţat numele arbitrului, fiind vorba de Iulian Călin, care condus la centru partida disputată miercuri, 1 iulie, la Clinceni, între Academica şi Sepsi Sf. Gheorghe, din etapa a şaptea a play-out-ului Ligii 1.

Federația Română de Fotbal a anunțat și că unul dintre arbitri de Liga 2 a fost testat pozitiv. Conform anchetei epidemiologice declanșate, s-a constatat că arbitrul s-a infectat la locul de muncă, în afara activității sportive.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3072 secunde