Al doilea val de relaxare în România, de la 1 iunie.

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Al doilea val de relaxare în România, de la 1 iunie.

Preşedintele Klaus Iohannis va avea joi, de la ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o şedinţă privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu premierul Orban.
Eveniment 28 Mai 2020 / 09:44 1646 accesări

La şedinţă vor mai participa ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Educaţiei, Monica Anisie, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, şi Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Preşedintele Iohannis a anunţat, înainte de prima relaxare din 15 mai, că din două în două săptămâni vor fi noi măsuri de relaxare, dacă situaţia o va permite. La ultimele raportări, rata de infectare cu virusul Covid-19 s-a păstrat sub 200 de cazuri pe zi, ceea ce înseamnă căepidemia se află pe o pantă descendentă.

Conform Mediafax, Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, a precizat marţi că dacă trendul descendent se va menţine, se va lua în calcul implementarea unui al doilea val de relaxare. Acesta ar presupune redeschiderea treptată a teraselor şi plajelor.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.4723 secunde