Angajații din Finanțe protestează pentru a 3-a zi consecutiv

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Angajații din Finanțe protestează pentru a 3-a zi consecutiv
Economie 17 Mai 2017 / 10:10 2015 accesări 0 comentarii

Angajații din Finanțe protestează, miercuri, pentru a treia zi consecutiv, în Craiova, Iași, Timișoara, Galați și Brașov, urmând să se alăture angajați din alte județe, pe fondul nemulțumirii legate de proiectul legii salarizării, potrivit unui comunicat al Sed Lex.

„Ne cerem scuze contribuabililor pentru situația neplăcută din cadrul administrațiilor județene ale finanțelor publice”, se precizează în comunicatul emis.

Angajații sunt nemulțumiți de actualul proiect al legii salarizării personalului plătit din fonduri publice, care duce la tăieri de salarii.

Miercuri, liderii sindicatelor din finanțele publice se întâlnesc cu premierul Grindeanu, ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan și cu președintele ANAF, Bogdan Stan.

Președintele ANAF, Bogdan Nicolae Stan, le-a solicitat marți directorilor din direcțiile generale regionale ale finanțelor publice, în cadrul unei videoconferințe, să asigure o bună funcționare a activității instituției în relația cu contribuabilii, pe fondul protestului din ultimele zile.

Aproximativ 15.000 de salariați ai sistemului instituțional al Ministerului Finanțelor Publice din regiunile Craiova, Iași, Timișoara, Galați, Brașov, Cluj și Ploiești au protestat, marți și aproape 22.000 de angajați din finanțe au protestat au protestat, luni, în țară, 1.000 de oameni protestând în București, în fața Ministerului Finanțelor Publice.

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.208 secunde