Anglia, ţara care „deţine recordul mondial la genocid“! L-a omorât pe Raputin!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Replica uluitoare a Rusiei

Anglia, ţara care „deţine recordul mondial la genocid“! L-a omorât pe Raputin!

Externe 20 Aprilie 2018 / 17:50 767 accesări

Incredibil, dar adevărat! Ca o replică amuzantă, dacă îi putem spune aşa, la toate acuzaţiile care s-au năpustit asupra Rusiei după episodul otrăvirii fostului spion rus în Marea Britanie şi după toată isteria creată în jurul acestui eveniment, ruşii scot la atac arma grea a istoriei!

RASPUTIN, UCIS DE BRITANICI! Astfel, potrivit numeroase media ruse între care posturile de radio de opoziţie Eho Moskvî, Radio Svoboda, precum şi canalul de televiziune REN TV, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe rus, Maria Zaharova, a acuzat serviciile secrete britanice de implicare în asasinarea, în 1916, a misteriosului călugăr Grigori Rasputin - un personaj controversat care a avut o influenţă copleşitoare asupra ultimei familii imperiale a Rusiei.

Ea a făcut această declaraţie joi seara într-o conferinţă de presă într-o încercare de a contracara acuzaţiile Londrei privind implicarea Moscovei în asasinate la comandă. În speţă, Marea Britanie a atribuit Rusiei responsabilitatea pentru otrăvirea fostului agent dublu rus Serghei Skripal şi a fiicei sale, Iulie, la 4 martie la Salisbury (nord-vestul Angliei) cu un agent neurotoxic de uz militar de fabricaţie rusă, caz ce a tensionat şi mai mult relaţiile dintre Moscova şi Occident. Referitor la implicarea britanicilor în moartea lui Rasputin, Zaharova a declarat că astfel de concluzii se pot trage după citirea cărţii fostului detectiv al Scotland Yard-ului, Richard Cullen, care s-ar baza pe documente de arhivă.

Împăratul rus Pavel I (1801), politicianuldin CongoPatrice Lumumba şi 95% dintre aborigenii australieni – victime ale britanicilor de-a lungul timpului

Mai mult, Zaharova a spus că Londra este implicată de asemenea în moartea împăratului rus Pavel I (1801) şi a politicianului din Congo, Patrice Lumumba (1961) - prim-ministrul legal ales al Republicii Congo, după declararea independenţei faţă de Belgia (iunie 1960). În conferinţa sa de presă, reprezentanta diplomaţiei ruse a ţinut să accentueze că toate aceste asasinate au fost înfăptuite la comanda statului. În fine, Maria Zaharova a spus că Marea Britanie este ţara care "deţine recordul mondial la genocid", indicând faptul că - potrivit estimărilor sale - britanicii au masacrat aborigenii australieni în proporţie de 95% în timpul colonizării, potrivit Radio Svoboda.

Dacă adăugăm şi colonizarea Indiei, care nu s-a făcut în cele mai amiabile condiţii...12
Pagina a fost generata in 0.209 secunde