Antrenorii şi arbitrii din Liga 1 s-au întâlnit la Mogoșoaia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal

Antrenorii şi arbitrii din Liga 1 s-au întâlnit la Mogoșoaia

Sport 17 Noiembrie 2019 / 13:42 538 accesări
Sursa foto: www.frf.ro

Sursa foto: www.frf.ro

Site-ul oficial al Federației Române de Fotbal a anunţat că în zilele de 16 şi 17 noiembrie, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, a avut loc o întâlnire la care au fost invitaţi antrenorii şi arbitrii din Liga 1, pentru a se reuşi o cât mai bună colaborare între cele două părţi la partidele din primul eşalon al fotbalului românesc.

Fomaţia FC Viitorul Constanţa a fost reprezentată de antrenorul principal Cătălin Anghel.

„În contextul situației actuale în care este nevoie de o colaborare strânsă pentru dezvoltarea fotbalului românesc, Federația Română de Fotbal și Comisia Centrală a Arbitrilor i-au invitat la o întâlnire de lucru pe antrenorii din Liga 1, în perioada 16-17 noiembrie.

La evenimentul desfășurat la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia au participat reprezentanți de la 8 cluburi din prima ligă: Cristiano Bergodi (FC Voluntari), Bogdan Vintilă (FCSB), Viorel Moldovan (Chindia Târgoviște), Mihai Teja (CSM Politehnica Iași), Adrian Iordache (FC Botoșani), Iulian Mihăescu (Dinamo), Cătălin Anghel (FC Viitorul), Costin Curelea (Academica Clinceni).

Alături de aceștia s-au aflat arbitrii din Liga 1 și membrii Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Președintele CCA, Kyros Vassaras, și vicepreședintele Alexandru Deaconu le-au prezentat tehnicienilor modalitatea prin care sunt pregătiți și selectați arbitrii și au pus accentul pe asemănările dintre pregătirea unei partide din punct de vedere tactic și pregătirea oficialilor de joc.

De asemenea, membrii CCA au analizat împreună cu antrenorii mai multe situații de joc din partide internaționale și le-au oferit acestora argumente pentru luarea anumitor decizii.

Printre subiectele discutate s-au regăsit și modificările aduse Legilor Jocului, iar tehnicienii au participat la un mic test care a avut la bază situații de lovire a balonului cu mâna în interiorul suprafeței de pedeapsă.

Întâlnirea s-a încheiat cu o sesiune interactivă de întrebări și răspunsuri și cu o discuție liberă”.12
Pagina a fost generata in 0.1904 secunde