Aproape de o vindecare miraculoasă! La 13 ani, luptă cu o formă gravă de cancer!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mama lui Vlad: „Nimeni nu ne dădea vreo şansă de supravieţuire...“ Aproape de o vindecare miraculoasă! La 13 ani, luptă cu o formă gravă de cancer!
Sănătate 15 Mai 2017 / 16:17 2169 accesări 0 comentarii

Vlăduţ este comoara familiei Ceban, este un băiat ascultător, mereu dispus să ajute pe toată lumea. Din nefericire, viaţa a fost extrem de dură cu el, iar la 13 ani luptă cu una dintre cele mai dureroase forme de cancer, care îi afectează oasele şi îi pune viaţa în pericol. Medicii nu i-au dat vreo şansă de supravieţuire, însă părinţii nu s-au dat bătuţi şi au căutat o a doua opinie medicală de peste hotare. Aşa au aflat de Spitalul Medical Park din Istanbul, unde au fost salvaţi mulţi copii bolnavi de cancer din România şi din Republica Moldova. Au trimis dosarul medical şi se rugau zi şi noapte ca medicii turci să le dea o veste bună, oricât ar fi ea de mică. “Vlad a fost singurul dintre noi care ne încuraja şi ne spunea că totul o să fie bine. Ne era foarte greu să credem asta, mai ales când vedeam că starea lui se deteriorează de la o zi la alta. Speranţa a reînviat într-o după-amiază, când am primit un telefon din Turcia. Am plecat repede în Istanbul, unde băiatul nostru a început, în regim de urgenţă, tratamentul cu citostatice şi a efectuat o operație complicată de înlăturare a formaţiunii tumorale. De atunci până acum au trecut peste 10 luni, iar starea copilului meu s-a îmbunătăţit vizibil. Au fost şi momente mai grele, în care depresia îl acaparase şi suporta cu greu dureroasele şedinţe cu citostatice, însă toate acestea au trecut. Suntem atât de aproape de o vindecare miraculoasă... Dumnezeu, doctorii, sprijinul vostru financiar, rugăciunile voastre, toate acestea contribuie la însănătoşirea pruncului meu. Nu o să uităm niciodată tot ceea ce aţi făcut pentru noi, chiar dacă vă suntem complet străini”, povesteşte Rodica Ceban, mama lui Vlad.

MESAJUL LUI VLĂDUŢ ”Dragii mei prieteni virtuali, ați devenit familia mea în această perioadă și nu o să uit niciodată ce ați făcut pentru mine! Simt că Dumnezeu v-a trimis să mă păziți, ca să nu plec prea repede dintre voi! Vă port un respect profund și vă iubesc enorm! (...) Vreau să am o meserie care să ajute și alți copii! Visez să mă fac, într-o bună zi, doctor de copii! Vă promit că dacă o să mă fac bine o să învăț zi și noapte ca să îmi ating acest vis! Până atunci, rugați-vă, vă rog din tot sufletul, pentru mine, rugați-vă pentru sănătatea familiei voastre! Nici nu știți ce norocoși suntem, noi, oamenii, că avem persoane dragi care ne iubesc. Bucurați-vă, zâmbiți mereu, îmbrățișați-vă părinții, spuneți-le tot timpul ce simțiți pentru ei!”.

Ne mai despart 30.000 din totalul de 86.000 euro. Cum putem dona pentru Vlad? Graţie oamenilor cu suflet mare din România şi Republica Moldova, s-au strâns aproape două treimi din costurile totale ale tratamentului. Vlad are acum nevoie de noi mai mult ca oricând, pentru a finaliza cu bine tratamentul complet. Donaţiile se pot face prin transmiterea unui SMS de 2 euro la 8832 cu textul “VLAD”, online pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/vlad-ceban/ sau prin transfer bancar, în conturile Asociaţiei “Salvează o inimă”: RO05BTRL00701205W82870XX (cont în lei), RO28BTRLEUR CRT00W8287001 (cont în euro), RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în dolari).

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2466 secunde