Arbitri din Polonia şi Azerbaidjan pentru formaţiile româneşti în UEL

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal internaţional / UEFA Europa League, turul al treilea preliminar Arbitri din Polonia şi Azerbaidjan pentru formaţiile româneşti în UEL
Sport 20 Septembrie 2020 / 11:11 220 accesări

UEFA a anunţat brigăzile de arbitri care vor oficia la partidele programate în turul al treilea preliminar din UEFA Europa League.

Întâlnirea Djurgaarden - CFR Cluj, care se va disputa joi, 24 septembrie, de la ora 20.00, va fi arbitrat de o brigadă din Polonia, cu Bartosz Frankowski la centru, care va fi ajutat de Jakub Winkler şi Bartosz Heinig. Rezervă va fi Krzysztof Jakubik.

Dacă o va elimina pe Djurgaarden, CFR va întâlni în play-off învingătoarea din meciul KuPS Kuopio (Finlanda) - Suduva (Lituania).

Partida dintre FCSB - Slovan Liberec, programată tot joi, de la ora 20.30, va fi arbitrată de o brigadă din Azerbaidjan, cu Aliyar Aghayev la centru, ajutat la cele două linii de Zeynal Zeynalov şi Akif Amirali. Rezervă va fi Orkhan Mammadov.

Dacă va trece de Slovan Liberec, FCSB va înfrunta în play-off câştigătoarea întâlnirii APOEL Nicosia (Cipru) - Zrinjski (Bosnia & Herţegovina).

Taguri articol


Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1256 secunde