Aurel Pirciu va evolua sezonul viitor la FC Farul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a Aurel Pirciu va evolua sezonul viitor la FC Farul
Sport 11 Iulie 2020 / 21:16 639 accesări 0 comentarii
Tiberiu Curt, manager FC Farul , şi Aurel Pirciu (sursa foto: www.fcfarulconstanta.ro)

Tiberiu Curt, manager FC Farul , şi Aurel Pirciu (sursa foto: www.fcfarulconstanta.ro)

Site-ul oficial al FC Farul Constanţa a anunţat sâmbătă, 11 iulie, faptul că mijlocașul Aurel Pirciu este noul jucător al clubului nostru și va face parte din lotul alb-albaștrilor pentru următorul sezon al Ligii a 2-a.

„În vârstă de 18 ani, jucătorul de picior stâng, care poate evolua atât ca mijlocaș de bandă dreapta, cât și în spatele atacantului, vine de la FCSB și a jucat la seniori pentru echipa secundă a clubului bucureștean, în Liga a 3-a”, informează www.fcfarulconstanta.ro.

„Este un test important, trebuie să-mi ajut echipa, dar în același timp să joc bine și pentru mine, pentru că-mi doresc să ajung sus. Este o șansă foarte mare, sper să am ocazia să debutez cât mai curând în liga secundă în tricoul alb-albastru al FC Farul, o echipă de tradiție, care se luptă la promovare. O să fie un sezon greu, dar în același timp frumos, pentru că sunt și alte echipe cu tradiție în liga secundă și vor fi numeroase meciuri cu mulți spectatori în tribune. Îmi doresc mult să promovăm în prima ligă”, a declarat Aurel Pirciu pentru site-ul oficial al FC Farul.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1568 secunde