Ciocolată cu viermi, la Auchan Constanța! Ce măsuri s-au luat!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Iar au fost reclamații Ciocolată cu viermi, la Auchan Constanța! Ce măsuri s-au luat!
Social 13 Februarie 2018 / 12:10 4216 accesări 5 comentarii
Credeați cumva că Auchan a primit vreo amendă? Nicidecum!

Credeați cumva că Auchan a primit vreo amendă? Nicidecum!

Hipermarketul Auchan Constanța Sud avea spre vânzare ciocolată bio cu... viermi. Cumpărătorul care a descoperit produsul cu grave abateri a reclamat imediat la Protecția Consumatorilor. Comisarii de control au constatat, la fața locului, că reprezentanții marelui magazin luaseră deja măsura de a scoate de la consum întreaga cantitate de ciocolată bio.

Un constănțean a reclamat la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Constanța că a cumpărat, de la hipermarketul Auchan Constanța Sud, ciocolată bio cu viermi. ”Reclamația a fost înregistrată pe 13 februarie. Imediat, o echipă a CJPC a fost la magazin pentru a verifica. Acolo, comisarii au constatat că produsele în cauză fuseseră retrase de la vânzare din data de 11 februarie, chiar în urma sesizării consumatorului. Auchan nu mai avea niciunul dintre pachete la vânzare. Pentru atitudinea comerciantului de a retrage imediat produsul, și pentru faptul că acesta nu este producătorul, nu vom acorda nicio sancțiune și îi vom pune în vedere ca, pe viitor, să verifice calitatea produselor pe care le achiziționează”, a declarat comisarul-șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, Horia Constantinescu.

Reamintim că nu este pentru prima dată când la adresa hipermarketului sunt făcute reclamații. Pe 15 ianuarie, cotidianul nostru relata ”Cum sunt păcăliți cumpărătorii? Apă în loc de... pește, la Auchan!”. Atunci, echipa Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor a descoperit cum, în loc de pește, clienților le era vândută, de fapt, apă înghețată cu urme de pește. Totul, la Auchan Constanța. Practic, așa cum spunea chiar comisarul șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, Horia Constantinescu, am asistat la ”furt de bani prin vânzarea de apă la preț de pește!”. În urma expertizării s-a dispus sancționarea agentului comercial cu suma de 15.000 lei; totodată, s-a dispus oprirea de la comercializare a întregii cantități.

Loading...
loading...

5 comentarii

comisar sef 12:26:35 / 13 Februarie 2018
ciocolata

nu i-ati dat amenda? e clar, v-a dat cu zeama de spaga

Cititor 13:03:29 / 13 Februarie 2018
Constantinescu

Hopa!... S-a înmuiat Constantinescu? Ce-o avea în vedere de vrea să devină popular și simpatic în rândurile ăstora care atentează grav la sănătatea noastră? Sau așa i-o fi dictat iar partidul? Constantinescule, stai liniștit că nu te pune nimeni în locul lui Stroe! În niciun caz pe tine.

Pensionarul PSD 16:00:40 / 13 Februarie 2018
Poporul inteligent votează PSD

Asta e mana lui Băsescu, ca să facă rău la PSD. Statul paralel face intentionat asta ca să nu voteze poporul PSD.

Pop Mihai 23:07:24 / 13 Februarie 2018
Selectăm moderatori de anunturi

Selectam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

NEFTi 23:24:34 / 13 Februarie 2018
Va oferim munca pe net

Va oferim munca pe net:cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa cistige 1500 RON ( lei noi ) lunar.Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor.Ne gasiti la adresa de email : atingerea12@gmail.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1823 secunde