Concert de colinde cu Costel Busuioc

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Magie pe note muzicale

Concert de colinde cu Costel Busuioc

Cultură 09 Decembrie 2015 / 14:29 742 accesări

În 2008 era o adevărată senzație în Spania, după ce participase la un talent-show în urma căruia ibericii l-au botezat „românul cu voce de aur”. Un an mai târziu devenise deja un star în Spania, unde muncea în construcții, dar și în țara sa de origine, România, unde conaționalii îl așteptau cu drag să le cânte. Costel Busuioc este în continuare unul dintre cei mai solicitați artiști pentru concerte în perioada Sărbătorilor de Iarnă și în această săptămână va ajunge și la malul mării.

Tenorul Costel Busuioc este așteptat la Mamaia să înfrumusețeze drumul spre Sărbători al mai multor constănțeni care îl vor putea vedea și asculta live pe scena restaurantului Harlequin din stațiune. Artistul va susține concertul de colinde și muzică de Crăciun sâmbătă, 12 decembrie, începând cu ora 21.30. Organizatorii au pus în vânzare bilete la sediul localului de pe malul lacului Siutghiol, iar acestea pot fi procurate zilnic, între orele 11.00 - 22.00. Prețul unui tichet este de 35 de lei, iar participanții la eveniment sunt rugați să sosească la restaurant cu o oră mai devreme.

DRAGOSTE PENTRU MUZICA CLASICĂ Costel Busuioc s-a născut pe 21 octombrie 1974, în satul Goruni, comuna Tomești, județul Iași. Iubitor al muzicii de operă și cântăreț fără studii de specialitate, Busuioc a încercat în mai multe rânduri, fără succes, să își facă intrarea în lumea operei. Pentru a-și întreține familia, s-a angajat ca muncitor în Spania, unde a participat la concursul muzical „Hijos de Babel“, emisiune dedicată emigranților stabiliți pe pământ spaniol. În noaptea de 12 spre 13 martie 2008 a fost anunțat drept câștigător. Rezultatul a implicat încheierea unui contract între Busuioc și casa de discuri Sony Music Entertainment. De atunci, viața sa s-a schimbat și a devenit un adevărat star în Spania, dar și în România. Printre compozitorii din ariile cărora iubește să interpreteze se numără Puccini, Verdi și Schubert. Vocea sa va fi redescoperită live și de constănțeni, în cadrul evenimentului de sâmbătă noapte.12
Pagina a fost generata in 0.2127 secunde