Constanța. Mai multe persoane au fost programate la un alt spital pentru vaccinare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Constanța. Mai multe persoane au fost programate la un alt spital pentru vaccinarea anti-COVID

Sănătate, Eveniment 17 Ianuarie 2021 / 22:00 1204 accesări
Sistemul Militar Modular de Izolare şi Tratament (SMMIT)

Sistemul Militar Modular de Izolare şi Tratament (SMMIT)

Constănţenii care s-au programat pentru vaccinarea anti-Covid au primit prin email confirmarea şi o adresă la care urmează să meargă pentru realizarea imunizării. Autorităţile au realizat că adresa trecută în email este greşită şi i-au anunţat pe constănţeni unde urmează să se vaccineze.

Pe platforma vaccinare-covid.gov.ro, constănţenii din reşedinţa de judeţ au avut la dispoziţie pentru etapa 2 de imunizare alegerea centrului de vaccinare de la Spitalul Militar de Urgenţă dr. Alexandru Gafencu din municipiul Constanţa. Autorităţile indicau acolo chiar şi adresa spitalului, Bulevardul Mamaia nr. 96.

Eroarea va fi remediată rapid, au promis autorităţile, careau realizat că adresa trecută în email este greşită şi i-au anunţat pe constănţeni unde urmează de fapt să se vaccineze.

Centrul de vaccinare este la Sistemul Militar Modular de Izolare şi Tratament (SMMIT) de pe Stadionul Portul, lângă spitalul CF Port (Bulevardul 1 Mai 3-5).

„Din cauza unei inadvertenţe tehnice, în platforma de programare pentru vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, cei care au primit confirmare de programare pe e-mail au fost informaţi că se vor vaccina pe Bulevardul Mamaia 96. Pentru o informare corectă şi pentru evitarea unor situaţii neplăcute, facem următoarea menţiune: centrul de vaccinare este la Sistemul Militar Modular de Izolare şi Tratament (SMMIT) de pe Stadionul Portul, lângă spitalul CF Port (Bulevardul 1 Mai 3-5).

Începând de vineri, s-au făcut demersuri pentru modificarea adresei centrului în platforma naţională dedicată programării pentru vaccinare. Problema va fi remediată în scurt timp”, a anunţat prefectul judeţului Constanţa, Silviu Coşa.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1996 secunde