Cosmin Matei, FC Viitorul: cred că vom face un meci bun şi vom încheia cu un rezultat pozitiv

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cosmin Matei, FC Viitorul: cred că vom face un meci bun şi vom încheia cu un rezultat pozitiv

Sport 18 Ianuarie 2021 / 13:04 657 accesări
Cosmin Matei, FC Viitorul

Cosmin Matei, FC Viitorul

Echipa de fotbal FC Viitorul întâlneşte formaţia FCSB, marţi, de la ora 20:00, pe teren propriu, într-o partidă contând pentru etapa a 17-a a Ligii I.

Fotbalistul echipei FC Viitorul, Cosmin Matei, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă online, că formaţia sa trebuie să joace la victorie partida cu FCSB pentru că în caz contrar îi va fi dificil să obţină un rezultat pozitiv.

"Va fi un meci greu contra unei echipe bune. Suntem pregătiţi, încercăm să facem un meci bun şi să scoatem maximum din el. Ţinând cont că trec printr-o formă bună, va fi destul de dificil. Trebuie să jucăm la victorie, altfel va fi dificil. Avem încredere, cred că vom face un meci bun şi vom încheia cu un rezultat pozitiv. E normal să încerci să câştigi împotriva echipei de pe pe primul loc, e o motivaţie în plus să arăţi că eşti mai bun decât ea.

Acum suntem la început, dar pe parcursul etapelor se va acumula foarte multă oboseală, ţinând cont şi de deplasări. Sperăm să terminăm sănătoşi această perioadă şi să avem cât mai multe puncte pentru a fi pe loc de play-off", a spus Matei.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2837 secunde