Educația alimentară începe în școală

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Educația alimentară începe în școală

Educație 19 Octombrie 2018 / 10:08 1758 accesări

Elevii Liceului Teoretic „George Călinescu” Constanța sunt adepții alimentației sănătoase. La începutul acestei săptămâni, cu ocazia Zilei mondiale a alimentației, elevii claselor a XI-a E, F și a XII-a B de la Liceul Teoretic „George Călinescu” au participat la activitatea de promovare a sănătății cu titlul „Alege o alimentație sănătoasă“, coordonată de doamnele profesoare Dicianu Daniela și Comșa Ionica.

În cadrul activității, s-au prezentat materiale informative despre o nutriție corectă și echilibrată, despre principalele grupe de alimente, nutrienți, sistemul digestiv, dar și despre meniul zilnic ideal. De asemenea, au fost organizate ateliere de lucru în cadrul cărora elevii au realizat pliante și afișe. Materialele concepute de copii au fost, ulterior, expuse și diseminate, în cadrul unor dezbateri, la alte clase.

Această activitate este inclusă în proiectul „Promovarea sănătății-Adolescenți“ la care Liceul Teoretic „George Călinescu” s-a înscris, având ca obiective asigurarea securității alimentare, combaterea risipei alimentare și conștientizarea problemelor privind alimentația la nivel mondial.12
Pagina a fost generata in 0.1354 secunde