FC Farul ar fi fost la trei puncte de poziţia secundă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a FC Farul ar fi fost la trei puncte de poziţia secundă
Sport 14 Mai 2020 / 20:44 1173 accesări 0 comentarii
Ciprian Marica: „Este un an compromis pentru toţi sportivii de performanţă”

Ciprian Marica: „Este un an compromis pentru toţi sportivii de performanţă”

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat, miercuri, faptul că în eşalonul secund campionatul s-a încheiat pentru echipele de pe poziţiile 7-18, în timp ce echipele aflate pe primele şase locuri vor disputa un play-off, punctele acumulate urmând să fie înjumătăţite. Propunerea validată de reprezentanţii cluburilor va fi analizată de Comitetul de Urgenţă şi apoi de Comitetul Executiv, fiind aşteptat cu interes decizia oficială din partea FRF.

Ciprian Marica, finanţatorul Farului, a postat, joi, pe Facebook, următorul mesaj, menţionând că această soluţie este una care generează nedreptăţi:

„Presupun că sunteţi la curent cu noutăţile. Pentru reluarea Ligii 2 au fost 3 propuneri. Teoretice, pentru că una era imposibil de pus în practică datorită contextului generat de pandemie, o alta imposibil de susţinut financiar şi una “câştigătoare”. Pun ghilimele pentru că acest compromis generează nedreptăţi. Spre exemplu Metaloglobus, care este pe locul 7, după înjumătăţirea punctelor ar fi fost la egalitate de puncte cu Rapid, iar Farul ar fi fost la 3 puncte de locul 2. Întrebarea este, de ce doar 6? Când şanse reale le aveau şi următoarele două echipe? Se decide promovarea în 5 jocuri? Una peste alta, este o soluţie care ne obligă la o pregătire şi o schimbare de strategie pentru anul viitor.

Este un an compromis pentru toţi sportivii de performanţă, le este afectat dreptul la muncă. Sunt momente dificile, sper ca Ianis (n.r. - Zicu) să găsească formula potrivită să îi ajute să recupereze această pauză”.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1559 secunde