FC Farul, egalitate cu CSM Slatina. Ianis Zicu: “Un arbitraj care-mi lasă un gust amar!”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

FC Farul, egalitate cu CSM Slatina. Ianis Zicu: “Un arbitraj care-mi lasă un gust amar!”

Sport 06 Martie 2021 / 20:30 1676 accesări
Ianis Zicu, antrenor FC Farul

Ianis Zicu, antrenor FC Farul

FC Farul a obținut astăzi un rezultat de egalitate, în deplasare cu CSM Slatina, într-un meci din cadrul etapei a-XVIII-a din Liga a-II-a de fotbal.

Oaspeții au fost conduși cu 1-0 după golul înscris de gazde, în minutul 46, de Constantin Radu.

Rezultatul s-a menținut până în minutul 71, moment în care FC Farul a egalat prin Ilie Damașcan.

FC Farul: Dur-Bozoancă – Băjan, Leca, Antoche, Carabela – Cărăruș (55 Banyoi), Cruceru – Fl. Bălan (66 Silaghi), L. Mihai, Bîrnoi (55 Damașcan) – Măzărache.

Ianis Zicu: “Un arbitraj care-mi lasă un gust amar!”

La final, Ianis Zicu a acuzat vehement maniera de arbitraj a centralului Mircea Ardelean, care a culminat cu anularea golului marcat de Liviu Mihai în minutul 40.

“Un meci controlat în totalitate de noi, o partidă bună făcută de băieți și sunt foarte, foarte mândru de felul în care au jucat și au reacționat. Din păcate, în 2021, trăiesc, după 32 de ani de când m-am apucat de fotbal, un arbitraj care-mi lasă un gust amar. După meci, am aflat că același arbitru, la meciul cu Ripensia Timișoara, nu a dat un gol valabil, când intrase mingea în poartă o jumătate de metru, iar în aceeași fază fusese și henț, deci penalty pentru noi. Pun doar un punct în plus în clasament, nu trei, deși ar fi fost gol de 1-0 în prima repriză, a declaratIanis Zicu, antrenorFC Farul.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1782 secunde