Femeile liberale din Constanța, acțiune umanitară în dispensarele din județ

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Femeile liberale din Constanța, acțiune umanitară în dispensarele din județ
Politică 23 Aprilie 2019 / 20:17 581 accesări 6 comentarii

Organizația Femeilor Liberale Județul Constanța a participat marți la o acțiune umanitară de donare a unor medicamente, materiale sanitare și instrumentar medical pentru dispensarele din comuna Poarta Albă. Activitatea a fost organizată cu sprijinul diasporei, prin Președintele PNL Grecia, Stela Kondyili și a consilierului municipal Mihaela Andrei. Totodată, liderul femeilor liberale, Mihaela Scrieciu, mulțumește primarului Delicoti Vasile și viceprimarului Florentina Tigmeanu pentru faptul că această acțiune a fost posibilă. „Având în vedere faptul că România se află pe ultimul loc în Europa în ceea ce privește accesul la medicamente, evenimentul desfășurat a avut ca scop, pe lângă ajutorarea unor familii nevoiașe, suplimentarea cu medicamente a dispensarului din comuna Poarta Albă”, se arată în comunicatul OFL Constanța. „Statul are obligația să garanteze dreptul la sănătate, la asigurarea nediscriminatorie la medicamente, în special pentru grupurile marginalizate și vulnerabile”, a declarat, la rândul său, președintele OFL Județul Constanța, Mihaela Scrieciu.

Loading...

6 comentarii

Plăcuțe suedeze...Pt... 15:08:13 / 24 Aprilie 2019
TOATE "LIBERALELE" BASHITE..

In FRUNTE cu Raluca ( care se învârte că nălucă )...În plm

PDL PNL CIUMA ROȘIE... 15:15:10 / 24 Aprilie 2019
CONTINUATOAREA POLITICII BASHITE A LUI TRAIAN BĂSESCU.

Nu e de mirare că PDL PNL CIUMA ROȘIE apară cu înverșunare codurile ai legile Justiției aboptae in DICATURA PDL PNL CIUMA ROȘIE coduri SI LEGII care nu au fost discute in parlament... Adopte prin OUG de tătucul mafiei Traian Băsescu... Astăzi PSD ȘI ALDE au adus NORMALITATEA..SI au schimbat acele coduri SI LEGII ale JUSTIȚIE I care au CREAT primul stat MAFIOT PARALEL SUBTERAN TICĂLOȘIT SECURIST TORȚIONAR din UE SI NATO !!!!

Nelu 13:47:17 / 25 Aprilie 2019
Pentru PDL PNL CIUMA ROȘIE...

Liber la furt. Libeeeeeeer.

Nelu sclav wc 09:06:17 / 26 Aprilie 2019
Wc wcwc wcwc si pdl pnl

"Femeile " liberale ...Liber la supt ..Si mata la fel ..Arici pansat bashit..Pe 26 mai va fi sfarsitul acestui partid fascist mafiot pdl pdl pdl pdl wcpnl...

Relu 07:19:00 / 27 Aprilie 2019
FANATIK BASIST ÎMPUȚIȚ SPURCAT PDL PNL CIUMA ROȘIE

Că si UN CRIMINAL in seria .. PDL PNL CIUMA ROȘIE se duce sa vadă Victima !!!!..După ce ei PDL PNL CIUMA ROȘIE SI wc au închis spitale , lasând oamenii nevinovații sa MOARĂ la ușile închise.....Azi CRIMINALII au venit la locul..... Faptei !!! CE TUPEU PORCESC LA ... SCROAFELE BASHITE ...

Ion Dinvale 21:47:37 / 01 Mai 2019
Hmmm !

Fete simpatice , asemenea motostivuitoarelor cu limbarnitza de la PSD-ALDE ... Nu nevinovate , doar dornice de pace si relationare pozitiva cu puii de naparca de la PDL , care inca mai polueaza acolo pe canal la Poarta Alba . Fetele galbejite , parfumate si spreiate gretzos , cam lesinate de inanitie si de atata opozitie , fara prea multa vigoare doctrinara , in afara poftei nemasurate de ciolane zemoase , care se itzesc irezistibil la orizontul alegerilor din anii 2019-2020 , nici nu sunt periculoase , ca nu fac nici pui , nu dau nici lapte ... Drept urmare , asta , limbricul rosu de servici de la WC Constanta PSD-ALDE , daca mai vrea sa suga o sa-i dam noi zi si noapte , pana crapa si il ia dracul de jegos si aurolac ! Haimanaua !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1714 secunde