Gabi Nicolau, în concert live la Constanța!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sâmbătă, rock cu Unplug Me

Gabi Nicolau, în concert live la Constanța!

Divertisment 19 Aprilie 2016 / 15:32 632 accesări

Iubitorii rock-ului sunt așteptați sâmbătă, 23 aprilie, de la ora 21.00, în Club Amethyst, la un concert live marca Gabi „Guriță” Nicolau. Alături de apreciatul solist pe care fanii îl cunosc de la Kripton, pe aceeași scenă vor mai urca: Marina Pîngulescu - vioară și Șerban Matei - chitară, altfel spus: Unplug Me. Biletele pentru acest concert se găsesc în vânzare la sediul clubului, la prețul de 30 de lei.

„Deși tânără, trupa Unplug Me este constituită din muzicieni cu experiență și pregătire muzicală. Alături de Gabi, în trupă și-au găsit perfect locul Șerban Matei - chitară, care studiază acest instrument de la vârsta de opt ani, licențiat al Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti (Conservator, pe scurt), cu numeroase concerte și colaborări cu personalități ale muzicii interne și internaționale din zona pop-rock și blues, respectiv Marina Pîngulescu - vioară, licențiată a Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, o violonistă de excepție, cu numeroase premii și concerte internaționale (Germania, Franța, Spania, Italia, Elveția, Turcia etc.), colaborator al Filarmonicii din Pitești. Maniera de interpretare live, repertoriul și abordarea inedită a melodiilor, acustic, au găsit puntea de legătură cu sufletul publicului, dovadă fiind numeroasele concertele avute până în prezent în țară și care au confirmat succesul trupei Unplug Me”, spun organizatorii evenimentului din clubul Amethyst.

Bazele formației Unplug Me au fost puse în februarie 2014, de Gabi „Guriță” Nicolau, artist care a copilărit la Constanța, unde și-a terminat și studiile liceale.

Citește și:

Periplu muzical de neuitat cu Rareș Totu & Friends

Concert live cu Unplugg Me

„Soul Vibrations”, fotografie și emoții12
Pagina a fost generata in 0.1958 secunde