Gina Pistol s-a apucat să înveţe vietnameză!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În timpul filmărilor ,,Asia Express”, Gina Pistol s-a apucat să înveţe vietnameză!
Monden 05 Decembrie 2017 / 17:05 919 accesări 1 comentariu

Se pare că nu doar echipele care au acceptat experiența Asia Express sunt cele care se confruntă cu provocările unui teritoriu necunoscut. Deși nu trebuie să supraviețuiasă cu un dolar pe zi, Gina Pistol, prezentatoarea show-ului de aventură ce va fi difuzat în primăvara anului 2018 la Antena 1 a observat că limba este un obstacol foarte important în această competiție. Așa că a început primele lecții de vietnameză alături de localnici. Mai mult, este hotărâtă să le transmită și lor o parte din cuvintele de bază ale țării noastre.
În zonele în care se filmează emisiunea este foarte dificil să găsești vorbitori de limbă engleză. Rămân așadar două posibilități: fie înveți limba locală, fie îi înveți pe localnici limba română. Deși procesul nu este deloc ușor, prezentatoarea emisiunii s-a înarmat cu multă răbdare și entuziasm, pentru că este dornică să acumuleze cât mai multe momente unice din această experiență. Cu toate acestea, echipele care sunt într-o continua competiție mai au de înfruntat și probe dificile, iar la finalul zilei rămân cu foarte puțină energie. Dacă vedetele vor reuși sau nu să se descurce cu limba sau dacă își vor însuși mai degrabă limbajul semnelor, telespectatorii vor vedea din primăvară la Antena 1.
Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5.000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Ține doar de ei și de abilităţile lor să își găsească transport, cazare și mâncare, având la dispoziție un singur dolar pe zi. Asia Express va începe la Antena 1 în primăvara anului 2018.

Taguri articol

1 comentariu

Didi 18:49:39 / 05 Decembrie 2017
Desi ...

S-a demonstrat ca astia , asiaticii , o au mult mai mica , ma rog , curva mioritica , tot curva ramane ... Inghite orice , daca iese banul ...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.4705 secunde