Împăratul interlopilor a fost arestat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Împăratul interlopilor a fost arestat

Justiție 20 Octombrie 2020 / 19:29 4151 accesări

Uțu Rohozneanu. Foto: Facebook

Uțu Rohozneanu. Foto: Facebook

La data de 19.10.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 3 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, transmite un Comunicat de Presă al DIICOT.

În cauză s-a reținut faptul că cei trei inculpați au efectuat tranzacții de droguri de mare risc, ce urmau a fi comercializate către consumatori de pe raza municipiului București.

Potrivit unor surse, printre cei trei inculpați se numără și Uțu Rohozneanu, supranumit ”Împăratul interlopilor”.

Uțu Rohozneanu, care ar fi trebuit sa faca puscarie pana in 2040, fiind condamnat pentru infractiuni cu violenta si trafic international de droguri de mare risc, a fost eliberat conditionat, in august 2017, dupa opt ani de carceră.


La data de 18.10.2020, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpaților, după ce unul dintre aceștia a comercializat către ceilalți doi cantitatea de 2.479 de comprimate MDMA.

La data de 19.10.2020, Tribunalul București au dispus arestare preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Biroul Tehnic și Criminalistic din cadrul DIICOT și Direcția Operațiuni Speciale.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1582 secunde