INCIDENT cumplit la o școală din Constanța! Intervine elicopterul SMURD!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
La o zi după un alt eveniment în care a fost implicat tot un elev

INCIDENT cumplit la o școală din Constanța! Intervine elicopterul SMURD!

Eveniment 19 Septembrie 2018 / 17:02 2047 accesări

Două zile cu evenimente cumplite în învățământul constănțean: doi elevi s-au accidentat serios la unitățile de învățământ. Primul caz s-a petrecut în 18 septembrie; un elev de clasa a IV a căzut de la etajul al doilea al clădirii Școlii nr. 40 din Constanța (copilul se afla în afara orelor de curs). Al doilea caz, a doua zi, în 19 septembrie; un alt copil se accidentează grav, de data aceasta la o școală din Negru Vodă. El a încercat să sară gardul școlii a rămas agățat în el cu brațul, rănindu-se destul de grav. Plaga produsă a produs sângerări masive, așa că s-a decis intervenția elicopterului SMURD.

Două zile (18 și 19 septembrie) cu evenimente cumplite în învățământul constănțean: doi elevi s-au accidentat serios la unitățile de învățământ.

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au anunțat în 19 septembrie un incident cumplit la o școală din localitatea Negru Vodă, județul Constanța! Mai exact, un copil de 10 ani care a încercat să sară gardul școlii a rămas agățat în el cu brațul, rănindu-se destul de grav. Plaga produsă a produs sângerări masive, așa că s-a decis intervenția elicopterului SMURD care să preia copilul și să-l aducă la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța. La închiderea ediției, copilul primea îngrijiri medicale.

Evenimentul vine la doar o zi de la un altul, în care a fost implicat tot un elev. Reamintim că în 18 septembrie, un elev de clasa a IV a căzut de la etajul al doilea al clădirii Școlii nr. 40 din Constanța. După spusele direcțiunii unității școlare, copilul se afla în afara orelor de curs. „Elevul F D. de la clasa a IV a terminat orele de curs la 11.50 și a plecat din școală. La ora 12.55 a fost văzut pe gratiile exterioare ale școlii, de unde s-a dezechilibrat și a căzut. A fost chemată de urgență ambulanța. În același timp asistenta școlii a acordat primul ajutor. Până la sosirea ambulanței, elevul a fost conștient și cooperant“, a declarat directorul Școlii nr. 40, prof. Minodora Nicolai.

Citește și:

Un elev constănţean, aproape de tragedie! A căzut de la etajul II!12