Mariana Bitang şi Octavian Bellu, cel mai de succes cuplu de antrenori din lume

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Mariana Bitang şi Octavian Bellu, cel mai de succes cuplu de antrenori din lume

Sport 28 Octombrie 2020 / 19:26 1456 accesări
Octavian Bellu şi Mariana Bitang

Octavian Bellu şi Mariana Bitang

Academia Recordurilor Mondiale (World Record Academy), cea mai mare organizaţie care certifică recorduri mondiale, i-a declarat pe Mariana Bitang şi Octavian Bellu ca fiind „Cei mai de Succes Antrenori din Lume - Duo”.

Mariana Bitang şi Octavian Bellu au pregătit lotul olimpic de gimnastică al României în perioadele 1993-2005 şi 2010-2015

Cel mai de succes cuplu de antrenori din lume a obţinut două titluri olimpice consecutive la echipe, cinci titluri mondiale consecutive la echipe, sute de medalii olimpice, mondiale şi europene cu generaţii diferite de gimnaste. Împreună, cei doi au iniţiat în 2014 programul naţional de selecţie „Ţară, ţară, vrem campioane!”, program care ţinteşte revenirea gimnasticii româneşti în elita mondială la Jde laocurile Olimpice Paris, din 2024, se arată pe pagina de Facebook a Comtetului Olimpic şi Sportiv Român.

Sub conducerea celor doi antrenori, gimnastele tricolore au câştigat în total 305 medalii la Campionatele Europene, Mondiale şi la Jocurile Olimpice.

Academia Recordurilor Mondiale (World Record Academy) deţinăte cea mai mare bază de date cu recorduri mondiale.12
Pagina a fost generata in 0.2196 secunde