O masă de Paști pentru familii nevoiașe din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
O masă de Paști pentru familii nevoiașe din Constanța
Religie 23 Aprilie 2019 / 16:46 347 accesări 1 comentariu

Miercuri, 24 aprilie, la ora 14.00, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va participa la o acțiune socială desfășurată în cadrul Așezământului filantropic situat în curtea bisericii „Sfântul Ioan Evanghelistul" (cartierul constănțean Henri Coandă). Astfel, 40 de familii nevoiașe din municipiu și 5 persoane fără adăpost, cazate în cadrul așezământului, vor primi pachete pentru masa de Sfintele Paști, constând în: carne de miel, un pui, alimente de bază și alimente tradiționale. Acțiunea este organizată de către pr. Jan Mihai, pr. Vasile Dancu și pr. Cornel Popescu, cei care de peste 10 ani oferă ajutor familiilor defavorizate.

Loading...

1 comentariu

dcfghjkl 10:10:48 / 24 Aprilie 2019
Bisericale

Două biserici la distanță de nici 40 m Saracia si mizeria, flămânzenia sunt acolo unde patronează cei cu cruci pe burți. ...Teatrul absurd al IPS cu ”lumina” întunericului religios tot pe ”scena” Cazinoului aflat in ruine, in timp ce bisericile răsar din metru in metru ? Se mută Cazinoul in constructia noii biserici de pe Țepeș vodă, ca are brizbizuri demne de îmbughezirea locației de ... popalăi versus sărăcia constructivă din ghetou ?Blidul cu mincare de post lipsea !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.215 secunde