Oprit cu foc de armă, în timp ce conducea fără permis Mercedesul furat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Oprit cu foc de armă, în timp ce conducea fără permis Mercedesul furat
Eveniment 17 Septembrie 2019 / 11:10 2098 accesări 0 comentarii

În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 3.30, polițiști din cadrul Secției 4, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnal de oprire unui autoturism, pe strada Eliberării din municipiul Constanța. Întrucât conducatorul auto nu s-a conformat la semnalele polițiștilor, aceștia au procedat la urmărirea autoturismului, până pe strada Vulturului. În acest proces de urmărire, conducătorul auto a acroșat 4 autoturisme parcate, după care a coborât din vehicul și a fugit.

După ce a fost somat să se oprească, acesta a continuat sa fugă, moment în care unul dintre polițiști a tras un foc de avertisment în plan vertical, iar apoi s-a reușit reținerea persoanei în cauză. Acesta a fost identificat ca fiind un tânăr de 18 ani, din comuna Băneasa, județul Constanța.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, în urma cercetărilor, polițiștii au descoperit faptul că autoturismul condus de tânărul în cauză fusese sustras, în noaptea de 16-17 septembrie a.c., de pe strada Dezrobirii.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, furt în scop de folosință și distrugere.

Loading...


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1633 secunde