Preşedintele FIFA, convins că se vor găsi soluţii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal Preşedintele FIFA, convins că se vor găsi soluţii
Sport 03 Aprilie 2020 / 11:12 465 accesări 0 comentarii
Gianni Infantino, preşedintele FIFA: „Pentru prima dată, nu fotbalul este cel mai important” (sursa foto: www.uefa.com)

Gianni Infantino, preşedintele FIFA: „Pentru prima dată, nu fotbalul este cel mai important” (sursa foto: www.uefa.com)

Site-ul oficial al FIFA a precizat că preşedintele forului fotbalistic mondial, Gianni Infantino, a spus că „fotbalul nu este cel mai important lucru din lume”, în contextul actualei situaţii cauzată de pandemia de coronavirus.

„Nimeni nu ştie în acest moment când vom putea să jucăm ca înainte. Toţi am dori să avem din nou fotbal, chiar de mâine, însă acest lucru nu este posibil. Sănătatea este pe primul plan acum şi asta trebuie să continue până când această boală este învinsă. Lumea şi sportul nostru vor fi diferite când vom reveni la normal. Trebuie să ne asigurăm că fotbalul va supravieţui şi că va putea prospera din nou”, a declarat Gianni Infantino, care a făcut un apel la respect faţă de cei care suferă şi a apreciat munca celor care luptă să învingă pandemia de Covid-19 şi îi sprijină pe cei cu probleme.

De asemenea, preşedintele FIFA este convins că se vor găsi soluţii pentru disputarea partidelor internaţionale, după reluarea competiţiilor, în calendarul întrecerilor fotbalistice.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1365 secunde