Primăria și Consiliul Județean Constanța au garantat că vor ajuta FC Farul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Semnal clar din partea autorităților locale Primăria și Consiliul Județean Constanța au garantat că vor ajuta FC Farul
Sport 20 Iunie 2019 / 15:11 3167 accesări 6 comentarii

Horia Țuțuianu - președintele Consiliului Județean Constanța, Ciprian Marica - finanțatorul clubului FC Farul Constanța și Decebal Făgădău - primarul Municipiului Constanța

Horia Țuțuianu - președintele Consiliului Județean Constanța, Ciprian Marica - finanțatorul clubului FC Farul Constanța și Decebal Făgădău - primarul Municipiului Constanța

Ciprian Marica vrea să fie unul dintre pilonii de susținere ai clubului constănțean

Ciprian Marica vrea să fie unul dintre pilonii de susținere ai clubului constănțean

Horia Țuțuianu și Decebal Făgădău

Horia Țuțuianu și Decebal Făgădău

Lorand Balint (Managing Director at Publicis Sport & Entertainment) a spus că se dorește atragerea fanilor lângă echipă în număr cât mai mare

Lorand Balint (Managing Director at Publicis Sport & Entertainment) a spus că se dorește atragerea fanilor lângă echipă în număr cât mai mare

„Ne dorim să promovăm. Gâlceava la Constanța s-a terminat”, a declarat primarul Municipiului Constanța, Decebal Făgădău, joi, la conferința de presă în cadrul căreia s-a garantat implicarea autorităţilor locale în susținerea activității la FC Farul Constanța. Sezonul 2019-2020 bate la ușă, iar modul în care se va prezenta la start formația fanion a fotbalului constănțean reprezintă un subiect fierbinte pentru suporterii constănțeni, care își doresc o echipă a Farului care să nu mai lupte pentru evitarea retrogradării. Rămâne acum de văzut timpul în care toate promisiunile se vor concretiza, pentru ca desfășurarea activității la Farul să nu mai fie una cu probleme, așa cum s-a întâmplat în sezonul trecut.

Ciprian Marica, finanțatorul FC Farul în sezonul trecut, a recunoscut că nu dorește să fie patron la Farul, dar vrea să fie unul dintre pilonii de susținere ai clubului constănțean, având speranțe pentru un campionat mult mai bun decât precedentul: „Fotbalul ne învață atât de multe. A fost un an greu, la finalul căruia am reușit să ne menținem în liga a doua. Am primit licența pentru sezonul viitor în liga a doua și vrem să atragem lângă noi și mediul privat. Vom prezenta un proiect pe care îl avem, un buget, trebuie să ne mișcăm repede. Vă asigur de transparență, de profesionalism, pentru comunitate și Constanța. Îmi doresc să jucăm la anul în primul eșalon”.

„Sper ca Farul să redevină ceea ce a fost și mai mult decât atât. Căutăm cele mai bune soluții pentru a sprijini Farul. Vreau să fie un semnal clar. Da, ne vom implica și vom ajuta echipa Farul Constanța”, a spus Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.

„Din 2016, sportul constănțean a cunoscut o altă dinamică. Am finanțat multe sporturi. Din acest peisaj sportiv nu putea să lipsească fotbalul. Într-un timp foarte scurt voi solicita municipiului Constanța să devină membru al clubului. Semnalul este unul ferm, de susținere. Contractul trebuie să fie bazat pe lucruri pragmatice. După ce se va depune proiectul veți vedea sprijinul concret. Sportul este cel care trebuie să unească. Trebuie ransparență, care generează încredere. Ne dorim să promovăm. Gâlceava la Constanța s-a terminat”, a declarat Decebal Făgădău, primarul Municipiului Constanța.

Iar Lorand Balint, Managing Director at Publicis Sport & Entertainment, a anunțat că se lucrează pentru atragerea fanilor constănțeni în număr cât mai mare lângă echipă și pentru o mediatizare cât mai bună a clubului constănțean, cu speranța ca Farul să revină, pentru început, în prim planul întrecerii fotbalistice interne.

Loading...

6 comentarii

Primarul 19:30:54 / 20 Iunie 2019
Gilceava

Fagadau si Scoala Generala.... Suntem totusi in 2019. Marsh in camp bashitule... la coasa....#moarteprostilor, FORTZA FARUL

doar VIITORUL 19:34:43 / 20 Iunie 2019
ce cauta bani publici in fotbal?

Bravo, echipa 10 suporteri, 0 performante a intins mana fara sa spuna o poveste. Excelent.

Răspunde | Raportează | | |+10
ss 01:15:37 / 21 Iunie 2019
mercato

vorbe da faptele mai putin , majoritatea au inceput pregatirea, fac transferuri,antrenor nu este

Petre Grigoras 08:10:48 / 21 Iunie 2019
Candidatura

Sunt Petre Grigoras si deoarece galceava s-a terminat, doresc sa imi depun candidatura pentru a redeveni antrenorul echipei mele de suflet Farul. Vreau sa punctez ca am o relatie de prietenie cu domnul primar si ca solicit un salariu in conformitate cu CVul meu. Promit un joc consistent! Astept raspunsul lui Ciprian pe adresa antrenorulpetre@yahoo.com. Va multumesc!

Constantean 08:14:39 / 21 Iunie 2019
Fotbal

De ce nu ajutați și alte echipe de fotbal.din oraș?? De exemplu..PORTUL CONSTANȚA Cea mai veche echipa din Constanța .cu stadion.in mijlocul orașului...baza sportivă..sala.. cantonament..bazin...PORTUL CONSTANȚA...și nu investește nimeni . Mergeți la discuții cu conducerea APC..și faceți un parteneriat...investiți la aceasta echipa..sa fie satelitul Farului....sa avem doua echipe bune...FARUL in liga 1..Portul...macar liga 3 Jucătorii de la Farul sa joace ptr Portul...juniorii care cresc la Farul..sa continue la Portul ptr început...etc etc...așa trebuie sa faceți .dacă vreți să faceți ceva bun Dar voi promiteți doar marea cu sarea și nu faceți nimic...decât scoateți ochii cu vorbe ptr voturi Dnu ȚUȚUIANU socrul tau((Hondoreanu)(...a făcut ceva bun ptr PORTUL CONSTANȚA...acum câti-va ani in urma...DE CE NU FACI LA FEL SI TU..prin CJC??

Costel 23:07:53 / 23 Iunie 2019
Pentru Petre Grigoras

Asa Grig dar sa nu te lași după ce iei bani.... restanta.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2579 secunde