Răsturnare de situație! Va fi organizată a 28-a ediție a Trofeului „Telegraf” la fotbal în sală

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Răsturnare de situație! Va fi organizată a 28-a ediție a Trofeului „Telegraf” la fotbal în sală

Luni, între orele 15.00 - 17.00, prima zi de înscrieri
Sport 13 Ianuarie 2019 / 14:30 3746 accesări
Gheorghe Hagi a evoluat la două ediții ale Trofeului „Telegraf”

Gheorghe Hagi a evoluat la două ediții ale Trofeului „Telegraf”

După ce anunțul privind neorganizarea în 2019 a Trofeului „Telegraf” la fotbal în sală, turneu rezervat veteranilor, a surprins, iată că în ultimul moment s-a găsit o soluție pentru a fi organizat turneul așteptat cu deosebit interes, an de an. După o serie de discuții s-a ajuns la un numitor comun, principalul catalizator fiind Sorin Bașturea, unul dintre inițiatorii turneului în 1992, în vederea continuării celui mai important turneu la care evoluează iubitorii sportului-rege.

Și cu sprijinul principalilor colaboratori, Asociația Județeană de Fotbal Constanța și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, tradiția Trofeului „Telegraf” la fotbal în sală continuă, astfel că și în acest an Sala Sporturilor va găzdui partidele din cadrul ediției a 28-a a turneului.

Taxa de înscriere pentru ediția din acest an este de 1.600 de lei, iar înscrierile vor începe luni, 14 ianuarie, între orele 15.00 - 17.00, la sediul cotidianului „Telegraf”, situat pe bd-ul Mamaia nr. 296, etajul II. Ultima zi de înscrieri va fi vineri, 18 ianuarie, ședința tehnică a turneului urmând să se desfășoare vineri seară, la Hotelul „Millenium”. A 28-a ediție a Trofeului „Telegraf” va avea tot două categorii de vârstă, turneul principal și turneul „ultra old-boys”. Primele meciuri se vor disputa în weekend-ul 19-20 ianuarie.12
Pagina a fost generata in 0.1263 secunde