Rolling Stones - sub alertă de securitate: un angajat al trupei a fost ucis

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Rolling Stones - sub alertă de securitate: un angajat al trupei a fost ucis

Externe 15 Februarie 2016 / 17:09 358 accesări

Trupa britanică The Rolling Stones s-a aflat sub alertă de securitate, 24 de ore, după ce unul dintre muncitorii angajaţi pentru un spectacol al formaţiei, susţinut în Argentina, a fost împuşcat mortal, potrivit contactmusic.com. Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood şi Charlie Watts au fost escortaţi în Buenos Aires, cu ajutorul paznicilor înarmaţi, după ce Pedro Luis Tabares, unul dintre angajaţii formaţiei, în vârstă de 54 de ani, a fost ucis în urma unei tentative de jaf, după un spectacol al trupei, susţinut pe 11 februarie, la stadionul La Plata, informează surse ale cotidianului britanic ”Daily Mirror”, citate de mediafax.ro. Incidentul s-a petrecut după concert, iar Tabares se afla împreună cu colegii săi. Acesta a fost împuşcat mortal într-o ambuscadă organizată de un grup delincvent care încerca să fure sumele încasate pe băuturile vândute la stadion. Un columbian de 31 de ani, John Alexander Bobadilla Vega, a fost arestat ulterior.

Rockerii britanici, care au spectacole în America de Sud, în cadrul turneului America Latina Ole, nu îşi asumă riscuri în privinţa securităţii şi călătoresc în maşini separate, cu paznici înarmaţi, care împrejmuiesc hotelurile la care se cazează. Formaţia a susţinut show-ul final de pe stadionul La Plata pe 13 februarie, înainte de a călători spre Brazilia, Uruguay, Peru şi Colombia. Potrivit unei surse ”Daily Mirror”, rockerii nu au făcut declaraţii cu privire la decesul respectivului bărbat, dar le-au mulţumit fanilor lor din Argentina, pe Twitter, după ultimul spectacol din această ţară.

The Rolling Stones, înfiinţată la Londra, în 1962, este una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume. Trupa a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă. În 2007, formaţia a concertat şi în România, în Bucureşti.

Citește și:

Rolling Stones, a doua dată de concert la Ciudad de México în martie 2016

Rod Stewart s-a apucat de poezii

The Rolling Stones lucrează la primul album din ultimii 10 ani12
Declarația pe proprie răspundere
Pagina a fost generata in 0.3094 secunde