Sâmbăta, zburăm la Tallinn din Constanța. Prima cursă a fost inaugurată de oficialități aseară

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Sâmbăta, zburăm la Tallinn din Constanța. Prima cursă a fost inaugurată de oficialități aseară

Administrație 17 Iunie 2018 / 09:49 1292 accesări

Prima cursă din sezonul 2018 - Tallin - Constanța- a aterizat aseară pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu. Zborul a fost inaugurat de premierii celor două state: Viorica Dăncilă și Juri Ratas. La eveniment au participat și autoritățile locale.

Zborurile pe ruta Tallinn – Constanta – Tallinn se vor desfasura in perioada 16.06.2018 – 29.09.2018, la inceput cu o frecventa pe saptamana, sambata si incepand cu 27.06.2018 cu 2 frecvente pe saptamana, in zilele de miercuri si sambata.

“Deschiderea rutei Constanta – Tallinn, cu compania aeriana estona Nordica, vine in sprijnul constantenilor, oferindu-le posibilitatea de a avea acces direct catre Europa. Sunt foarte sigur ca includerea acestui zbor nou intre Constanta si Tallinn va creste numarul de turisti pe litoral, va facilita dezvoltarea regiunii noastre si totodata va putea oferi constantenilor modalitati de transport optim pentru mediul de afaceri. Speram ca in viitor sa putem opera curse de pe “Aeroportul International Mihail Kogalniceanu” spre cat mai multe orase europene”, a declarat Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Marius Horia Tutuianu.12
Pagina a fost generata in 0.1506 secunde