Surprinși în mașini în timp ce întrețineau raporturi sexuale contra unor sume de bani

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Surprinși în mașini în timp ce întrețineau raporturi sexuale contra unor sume de bani

Eveniment 25 Martie 2023 / 18:58 7043 accesări

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat, vineri, 24 martie a.c., spre sâmbătă, 25 martie a.c., o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și respectarea prevederilor Legii nr. 333/2003. În urma activităților defășurate, polițiștii au întocmit trei dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, în cazul unor persoane care au fost susprinse întreținând relații sexuale în locuri publice, în schimbul unor sume de bani.

În cadrul acțiunii efectuate pe raza municipiului Constanța, au fost legitimate aproximativ 30 de persoane, au fost verificate șase vehicule și 12 sisteme de securitate, precum și 12 paznici. Totodată, au fost conduse la sediu, amprentate și fotografiate șapte persoane.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 6.000 de lei, dintre care 7 la Lega 61/1991, 2 la Legea 333/2003 și 2 la O.U.G. 195/2002.

Exemple:
La data de 24 martie, în jurul orei 22.30, polițiștii au identificat, într-un parc de pe bulevardul Aurel Vlaicu, un bărbat, de 23 de ani, și o femeie, de 23 de ani, care întrețineau raporturi sexuale, în schimbul unei sume de bani. Cu ocazia controlului corporal, asupra femeii a fost găsită suma de 100 de lei, despre care aceasta a afirmat că o primise de la bărbat, în schimbul întreținerii de relații sexuale. Suma de bani a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

La data de 25 martie, în jurul orei 01.00, polițiștii au identificat, pe strada Dispensarului, un bărbat, de 37 de ani, și o femeie, de 26 de ani, care întrețineau raporturi sexuale într-un autoturism, în schimbul unei sume de bani. Cu ocazia controlului corporal, asupra femeii a fost găsită suma de 100 de lei, despre care aceasta a afirmat că o primise de la bărbat, în schimbul întreținerii de relații sexuale. Suma de bani a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

La data de 25 martie, în jurul orei 00.30 polițiștii au identificat, în parcarea unui centru comercial de pe bulevardul Aurel Vlaicu, un bărbat, de 23 de ani, și o femeie, de 23 de ani, care întrețineau raporturi sexuale într-un autoturism, în schimbul unei sume de bani. Cu ocazia controlului corporal, asupra femeii a fost găsită suma de 100 de lei, despre care aceasta a afirmat că o primise de la bărbat, în schimbul întreținerii de relații sexuale. Suma de bani a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

La acțiune au participat și jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța.Ştiri recomandate

12