Tricolorii joacă sâmbătă primul amical din Antalya

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / În cantonamentul din Turcia

Tricolorii joacă sâmbătă primul amical din Antalya

Sport 28 Ianuarie 2016 / 18:12 471 accesări
Președintele FRF, Răzvan Burleanu, încearcă să perfecteze un amical în compania campioanei mondiale, Germania

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, încearcă să perfecteze un amical în compania campioanei mondiale, Germania

Aflată într-un stagiu de pregătire în Antalya, naționala divizionară de fotbal a României va susține sâmbătă prima partidă de verificare, urmând să întâlnească, de la ora 19.00 (în direct la Digi Sport 1), pe Torpedo Kutaisi, ocupanta locului 10 în prima ligă din Georgia. Al doilea amical va avea loc marți, 2 februarie, de la ora 17.30 (în direct la Digi Sport 1), când reprezentativa pregătită de Anghel Iordănescu va întâlni pe Zimbru Chișinău, formație clasată pe locul 3 în prima ligă din Moldova.

În paralel, conducerea Federației Române de Fotbal (FRF) încearcă să finalizeze programul meciurilor amicale înaintea turneului final al Campionatului European din Franța, care va avea loc în această vară. Astfel, ultima verificare înainte de plecarea spre Paris va avea loc la 3 iunie, pe teren propriu, când tricolorii vor înfrunta Georgia. Cele două reprezentative s-au mai întâlnit de șase ori, România impunându-se de patru ori, în timp ce două meciuri s-au încheiat la egalitate.

Tricolorii mai au stabilite două meciuri amicale în luna martie, cu Lituania (23 martie) și cu Spania (27 martie), și există varianta perfectării unor jocuri cu Rusia și Germania, la finalul lunii mai. „Vom mai avea un cantonament în Austria sau în nordul Italiei, care va începe la 18 mai. În zilele următoare îl vom definitiva. Acolo vom întâlni încă o echipă puternică”, a precizat președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Citește și:

Anghel Iordănescu l-a atacat dur pe Laurențiu Reghecampf

Două amicale pentru tricolorii lui Iordănescu

Scandal uriaș între Iordănescu și FC Steaua

FC Viitorul are patru jucători la naționala României

Cantonamentul reprezentativei divizionare de fotbal va fi în Turcia

Taguri articol


12