Victorii pentru formaţiile constănţene în eşalonul secund la handbal

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal feminin şi masculin / Divizia A Victorii pentru formaţiile constănţene în eşalonul secund la handbal
Sport 14 Octombrie 2019 / 13:26 353 accesări 0 comentarii
Handbalistele de la CSU Neptun vor disputa în etapa viitoare meciul decisiv pentru primul loc la finalul turului

Handbalistele de la CSU Neptun vor disputa în etapa viitoare meciul decisiv pentru primul loc la finalul turului

În etapa a şasea din Divizia A la handbal feminin, CSU Neptun Constanţa s-a impus fără probleme în Seria B, câştigând întâlnirea disputată în deplasare, cu ACS Şc. 181 SSP Bucureşti, cu scorul de 38- 27, la pauză 24-12. Pentru handbalistele pregătite de Ion Ivan şi Lăcrămioara Ilie urmează la sfârşitul acestei săptămâni cel mai important test, în ultima etapă a turului. CSU Neptun va întâlni pe teren propriu, în Sala Sporturilor din Constanţa, pe CSU Știința București, cele două echipe având punctajul maxim, 15, fiind departajate de golaveraj: 183-109 - pentru CSU Neptun şi 146-99 - pentru CSU Ştiinţa.

Şi în Divizia A la handbal masculin, în Seria B, formaţiile constănţene au obţinut victorii în etapa a cincea. În Sala Sporturilor, HC Dobrogea Sud II Constanţa (antrenori George Buricea şi Enis Murtaza) a câştigat duelul cu CSA Steaua II Bucureşti, cu scorul de 36-31, după ce la pauză oaspeții au condus cu 18-15. HC Dobrogea Sud a urcat pe locul 6 în clasament, cu 6 puncte, egalând-o pe Steaua, care rămâne pe locul 5 grație golaverajului superior, 116-120 faţă de 157-180.

În Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din Medgidia, în confruntarea primelor clasate. CS Medgidia (antrenori Adrian Georgescu și Ionuț Deli-Iorga) a trecut de CSM Alexandria cu scorul de 31-28, la pauză 14-14. Echipa din Medgidia a devenit astfel lider în clasament, cu 12 puncte, urmată de CSM Alexandria, cu 9 puncte.

În etapa viitoare, CS Medgidia va juca la Bucureşti, în Sala „Iris”, cu Steaua II, meciul fiind programat joi, 17 octombrie, de la ora 14.30, iar HCDS II va evolua tot în Capitală, sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 15.00, în Sala Rapid, cu CSM Bucureşti DivA.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.488 secunde