VIPul din oglindă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

VIPul din oglindă

Monden 23 Iulie 2007 / 00:00 655 accesări

- Presa anunţă că Mihaela Rădulescu o să dea nişte probe pentru un film de acţiune american. Printr-o pregătire specială, vedeta ar putea deveni chiar una din componentele scutului american care va proteja România.

- Cătălin Botezatu va realiza hainele fetelor care participă la concursul “Miss Italia”. Sîntem, deja, invidioşi că Botezatu va avea atît de puţin de muncă.

- O asociaţie a berarilor a anunţat că cel mai bun degustător de bere din România este o femeie. De asemenea, Poliţia Rutieră a anunţat că cel mai bun dezgustător de bere din ţară este un bărbat.

- Nepoata lui Mircea Sandu este în dragoste mare cu un lăutar. Fata s-o fi săturat să fie “cu cîntec” doar meciurile din Divizia A ale Naşului.

- După o lungă trudă, un ziar central a aflat cu cine face baie în piscină artistul spaniol Julio Iglesias: cu asistenta sa personală. Ca să uşureze munca unor ziarişti dîmboviţeni, propunem vedetei spaniole să facă baie în piscină, pe viitor, cu Popescu-Piedone.

- Unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, Peter Imre, foloseşte de 10 ani nişte pantofi care aduc noroc. Ca să vezi: Ceauşescu era cizmar, dar n-a avut ideea asta!

- Nicoleta Luciu a luat atitudine împotriva celor care bîrfesc că ar avea celulită. Într-adevăr, de celulită ar putea să sufere mai degrabă unul închis pe 10 ani la Jilava.

- Soţii Columbeanu au anunţat că au găsit dădacă la copil. Pe viitor, ce este mare şi are cărucior la partea inferioară nu va mai fi avionul, ci va fi Columbeanul.

- Maşina juniorului Prigoană a fost lovită cu o cărămidă. Imediat după eveniment, seniorul Prigoană a calculat că dacă mai aruncau ăia încă 8.350 de cărămizi, punea fiu-său şi de-o vilă.

- Presa internaţională anunţă că Naomi Campbell a scăpat de închisoare. Pur şi simplu, din cauza picioarelor prea lungi, vedeta nu a încăput în celulă.

- Cică noul post TV Kanal D ar fi în realitate doar un copil de ţîţă al postului Realitatea TV. Peste ani, Realitatea îl va dojeni pe Kanal: “Te-am crescut cu o singură ţîţă de mă ustură amîndouă bugetele.”

- Giovani Becali este acuzat că a făcut un copil şi nu l-a recunoscut. Probabil că transferul nu ar fi fost prea rentabil.

- Patronul unui restaurant din Buzău susţine că nişte membri de partid în frunte cu Gheorghe Flutur au organizat o petrecere în localul său şi nu i-au plătit consumaţia. “Au zburat, domnule, pur şi simplu!”, ar fi exclamat cîrciumarul.12