A răsărit soarele şi în tabăra handbalistelor tricolore

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Succes incredibil cu Ungaria

A răsărit soarele şi în tabăra handbalistelor tricolore

Sport 06 Decembrie 2019 / 13:56 735 accesări
Cristina Neagu a marcat golul victoriei şi al calificării în grupele principala

Cristina Neagu a marcat golul victoriei şi al calificării în grupele principala

Partidă interzisă cardiacilor, vineri, în Japonia, între România şi Ungaria, în Grupa C de la a 24-a ediţie a Campionatului Mondial de handbal feminin. Având doar varianta victoriei pentru a obţine calificarea în grupele principale, handbalistele antrenate de Tomas Ryde şi Costică Buceschi au revenit miraculos în repriza a doua şi cu un gol înscris dintr-o aruncare de la 7 metri de Cristina Neagu au învins Ungaria, cu scorul de 28-27, după ce la pauză au fost conduse cu 16-10. După un start dezastruos, primul gol fiind reuşit abia în minutul 8, scor 1-5, fetele noastre au încercat să recupereze, însă după prima repriză calificarea era departe. Din fericire, cursa de urmărire din partea a doua a jocului a fost încununată de succes şi handbalistele tricolore au ocupat locul 3 în grupă.

Golurile României în confruntarea cu Ungaria au fost înscrise de Neagu 10, Iuganu 6, Seraficeanu 5, Perianu 2, Pintea 2, Ostase 2 şi Pristăviţa 1.

Adversarele formaţiei noastre din grupa principală vor fi Rusia (duminică, 8 decembrie, de la ora 8.00), Suedia (marţi, 10 decembrie) și Japonia (miercuri, 11 decembrie).12
Pagina a fost generata in 0.2398 secunde