Alte două femei şi un copil au murit din cauza gripei. Totalul deceselor: 82

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Alte două femei şi un copil au murit din cauza gripei. Totalul deceselor: 82
Sănătate 05 Februarie 2019 / 12:39 1468 accesări 0 comentarii

Numărul deceselor din cauza virusului gripal a ajuns la 82, anunţă Institutul Naţional pentru Sănătate Publică (INSP). Alte două femei şi un copil de doi ani au murit din cauza gripei.

Pe 1 februarie, a fost înregistrat decesul unei femei în vârstă de 83 de ani, din judeţul Giurgiu, confirmată cu virus gripal tip A, nesubtipat, având condiţii medicale preexistente, dar nevaccinata anti-gripal.

Luni, 4 februarie, au mai fost înregistrate două cazuri, respectiv cel al unei femei de 83 de ani, din judeţul Prahova, confirmată cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, care suferea şi de alte boli, dar nu era vaccinată anti-gripal, şi cel al unui copil de 2 ani, din judeţul Covasna, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1) pdm09, şi el suferind de asemenea şi de alte boli.

Numărul deceselor din cauza virusului gripal a ajuns la 82.

Săptămâna trecută, ministerul Sănătăţii a declarat epidemie de gripă.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2797 secunde