Anunț important pentru susținătorii echipei SSC Farul Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Au mai rămas șase săptămâni până la startul noii ediții din Liga a 3-a la fotbal Anunț important pentru susținătorii echipei SSC Farul Constanța
Sport 14 Iulie 2017 / 15:55 4604 accesări 2 comentarii
Campioana Dobrogei se pregătește pentru participarea în Liga a 3-a

Campioana Dobrogei se pregătește pentru participarea în Liga a 3-a

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat ziua de 26 august ca dată de start a ediției 2017-2018 din Liga a 3-a la fotbal. Data la care va avea loc tragerea la sorți a programului noului campionat va fi anunțată ulterior. FRF a mai anunțat că termenul-limită pentru depunerea cererilor de înscriere completate la Departamentul Competiții este 20 iulie. Tot până atunci sunt obligate și cluburile nou promovate în Liga a 3-a să se afilieze la FRF. Reamintim că județul Constanța va fi reprezentat în viitoarea ediție din eșalonul al treilea de trei formații: FC Viitorul II, Axiopolis Sport Cernavodă și SSC Farul Constanța.

Nou-promovata Suporter Spirit Club Farul Constanța are multe probleme de rezolvat în această perioadă și se concentrează pe finalizarea demersurilor de înscriere a echipei în campionatul Ligii a 3-a, pe completarea lotului de jucători și pe atragerea de sponsori și membri cotizanți noi. „Clubul Sportiv Suporter Spirit Club Farul Constanţa nu doreşte să iniţieze nicio acţiune de protest la adresa şi/sau pentru sensibilizarea autorităţilor locale în vederea susţinerii activităţii clubului. Este adevărat că suntem într-un dialog permanent cu reprezentanţii acestora şi sperăm ca promisiunile de implicare în cadrul proiectului nostru să se materializeze cât mai curând”, a precizat SSC Farul pe Facebook.

Vineri, clubul a dat publicității un comunicat foarte important pentru toți susținătorii echipei, comunicat pe care îl prezentăm mai jos:

„1. Având în vedere sugestiile suporterilor farişti, am ales să implementăm un sistem de cotizaţii diversificate. Acestea sunt:

• CADET - 100 lei / persoană / an pentru toţi suporterii care nu au împlinit încă vârsta de 18 ani

• SENIOR - 100 lei / persoană / an pentru pensionari

• MARINAR - 300 lei / persoană / an

• LUP DE MARE - 600 lei / persoană / an

2. La fel ca şi la meciul retur al barajului pentru promovarea în Liga a 3-a, preţul biletelor pe durata întregului sezon va fi de 5 lei (intrare generală).

3. Preţul abonamentelor pentru sezonul 2017-2018 va fi de 50 de lei, cu precizarea că toţi membrii cotizanţi din categoriile Cadet, Senior şi Marinar le vor putea achiziţiona la preţul promoţional de doar 35 de lei, iar Lupii de Mare vor primi un abonament GRATUIT.

4. Data de la care vor începe implementarea noului sistem de cotizaţii şi punerea în vânzare a abonamentelor este 1 august 2017. Tot la această dată expiră şi termenul-limită pentru plata restanţelor la cotizaţiile aferente sezonului precedent.

5. Reunirea echipei va avea loc luni, 17 iulie 2017, ora 18.00.

6. Cu privire la stadionul pe care echipa va disputa meciurile pe teren propriu, încă analizăm opţiunile pe care le avem la dispoziţie, urmând ca imediat ce ajungem la o decizie finală să o comunicăm.

Vă mulţumim pentru că vă pasă de Farul şi vă aşteptăm alături de noi să ducem mai departe spiritul farist!”.

Taguri articol

2 comentarii

Steven 08:56:11 / 15 Iulie 2017
Părere

În liga 3 nu te poți menține cerșind cu pălăria întinsă prin tribună.Fără un sponsor(sau mai mulți) puternic mai bine stai în liga 4.

liviu 09:10:42 / 15 Iulie 2017
,,,,,,,,,,,

din sursa sigura autoritatile locale nu vor finanta s.s.c. ul si vor infiinta o noua echipa in liga 3 a academiei farul pe care o sustine si in prezent doar la nivel de juniori..... deci s.s.c e greu cu palaria in liga 3 a...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2242 secunde