Ar putea urma al doilea val de relaxare.

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ar putea urma al doilea val de relaxare.

Anunţul ministrului Sănătăţii: când se pot redeschide terasele şi plajele
Social 26 Mai 2020 / 10:34 978 accesări
Nelu Tătaru a precizat că dacă trendul descendent se va menţine, se va lua în calcul implementarea unui al doilea val de relaxare. Acesta ar presupune redeschiderea treptată a teraselor şi plajelor.
”Deocamdată nu se pune problema (n.red.- instituirea unor noi restricţii) , noi gestionăm şi evaluăm rezultatele fiecărei zile. Duminică am avut 213 cazuri noi, luni tot 213. În schimb, a scăzut numărul persoanelor internate la terapie intensivă - 177. Încă suntem în perioada în care evaluăm weekendul trecut, de la prima perioadă de relaxare, urmând ca de poimâine (miercuri – n.red.) să evaluăm şi să gestionăm zilele care au urmat. Suntem într-o perioadă de relaxare, în care sunt respectate poate mai puţin unele reguli de distanţare sau purtarea măştii în anumite incinte, în mijloacele de transport în comun sau la locul de muncă şi ne vom adapta după fiecare zi. În condiţiile în care vom avea un număr de cazuri în scădere, de la o zi la alta, ne gândim la o altă perioadă de relaxare, de exemplu, deschiderea teraselor de la 1 iunie. De la 15 iunie, ne gândim la deschiderea plajelor”, a declarat Nelu Tătaru pentru B1TV.
Întrebat despre posibila redeschidere a restaurantelor, ministrul Sănătăţii a declarat că o asemenea măsură va fi analizată după ce va fi observat efectul redeschiderii teraselor.
Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.6174 secunde