Autoturism căutat de autorităţile din Italia, descoperit la Vama Giurgiu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Autoturism căutat de autorităţile din Italia, descoperit la Vama Giurgiu

Eveniment 19 Noiembrie 2018 / 12:00 527 accesări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un cetăţean grec care conducea un autoturism marca Fiat 500, semnalat în urmă cu două zile ca fiind căutat de autorităţile din Italia.

În data de 15.11.2018, în jurul orei 19.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul grec K.P., în vârstă de 49 de ani, la volanul unui autoturism marca Fiat 500, fabricat în anul 2018.

În urma verificărilor suplimentare, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia în urmă cu două zile.

Faţă de cele constatate, cetăţeanul grec a declarat că a cumpărat autoturismul din Italia, în schimbul sumei de 7.500 euro şi nu avea cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport era căutat de autorităţi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar maşina, în valoare de 90.000 de lei, a fost indisponibilizată la sediul Sectorului P.F Giurgiu până la finalizarea cercetărilor12
Pagina a fost generata in 0.1633 secunde