Beneficii ale sistemului de sănătate din România! Vezi detalii!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Beneficii ale sistemului de sănătate din România! Vezi detalii!
Sănătate 05 Noiembrie 2018 / 15:17 1550 accesări 3 comentarii

În cadrul vizitei oficiale a delegației României condusă de Viorica Dancilă, prim-ministrul României în Sultanatul Oman, Sorina Pintea, ministrul Sănătății a avut o întâlnire bilaterală cu omologul sau, dr. Ahmed Mohammed Al- Saidi. În cadrul discuțiilor, a fost agreatăpropunerea ministrului Sănătății din România de a încheia în viitor un acord de cooperare în domeniul sănătății cu omologul său din Sultanatul Oman. Acest acord va viza cooperarea și schimbul de experiență în domeniul pregătirii profesionale a cadrelor medicale și al aprovizionării cu medicamente. De asemenea, în colaborarea dintre cele două țăriva fi prevăzut și schimbul de experiențăîn unele discipline medicale precum cardiologie și diabet.

Pentru a înțelege mai bine sistemul medical din Sultanatul Oman, pe 5 noiembrie, ministrul Sănătății a vizitat două instituții medicale: Royal Hospital Muscat și un Centru de medicină primară, sănătatea mamei și copilului.

“Din dorința de a îmbunătăți sistemul sanitar din România, consider că e extrem de utilă colaborarea cuțări în careexistă sisteme performante. În viitor, colaborarea cu Sultanatul Oman în domeniul sănătățiiva aduce beneficii sistemului de sănătate din România”, a declarat Sorina Pintea, ministrul Sănătății.

Loading...

3 comentarii

SIDOS 17:06:28 / 06 Noiembrie 2018
SA VA FIE RUSINE

CARE BENEFIC IALE SISTEMULUI DE SANATATE DIN ROMANIA DRAGILOR CARE CARE. VERIFICATI CARE ESTE SITUATIA BOLNAVILOR CRONICI CEI CARE AU TRATAMENTE RETROVIRALE SI DUPA ABIA DUPA FACETI AFIRMATI HAZARDATE SI SI TIMPE.MOR OAMENI CU ZILE DATORITA VOUA. MULTI AU URMAT CU STRICTETE TRATAMENTELE IN SPERANTA CA O VOR MAI DUCE CIT DE CIT CU ACEASTA BOALA NEMERNICA. FACETIVA TREABA DE ADMINISTRATORI SI REZOLVATI CU CRIZA MEDICAMENTELOR RETROVIRALE PT CEI CU AIDIS. NESIMTIREA SI NEOASAREA VA AVEA REPERCURSIUNI ASURA UNOR OAMENI CARE MERITA SA TRAIASCA. S-AU SPUNETI DIRECT CA SINTETI NE PUTINCIOSI SI VA FACETI CA LUCRATI INPLICIT VA RIDICATI SALARIILE BABANE DIN MINISTER. POT SA VA SPUN CA IN CTA SE DAU MEDICAMENTELE VIRALE DOAR PE 3 ZILE SI BINENTELES DUPA DACA OR MAI FI. NU V-AR MAI RABDA PAMINTUL DE NEMEEEEEERNICI.

Gigi 17:09:18 / 06 Noiembrie 2018
Pentru SIDOS

Nu boala propriuzisa ii omoara pe acestia ci indiferenta rautatea nepasarea.Da acestea multe din partea medicilor.Nu as vrea sa spun mai multe desi corect ar fi sa fac public multele cazuri pe care le cunosc

unul 16:38:50 / 07 Noiembrie 2018
beneficii

In sistemul de sanatate mentionat puteti beneficia de o moarte inainte de vreme, de musamalizarea culpei medicale si de un sut in fund. Si mai puteti beneficia de obligatia de a cotiza lunar la CAS.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.225 secunde