Când începe rambursarea taxei auto

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Când începe rambursarea taxei auto

Economie 18 Februarie 2019 / 08:59 838 accesări

Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, a susținut, duminică seara, că banii pentru taxa auto vor începe să fie rambursați imediat ce va intra în vigoare bugetul pentru 2019.

„Cu sau fără somația Uniunii Europene, noi am prevăzut chiar în 114, ca până în iunie să fie banii rambursați, ca să fie un termen mai larg. Cel târziu până în iunie, am pus noi legal, dar să nu înțeleagă cei care ne urmăresc, că dăm banii tocmai în iunie. Nu, cum se aprobă bugetul, imediat, începem să rambursăm tot ce s-a depus de către cei în speță. Sper ca domnul președinte să nu dea înapoi bugetul, pentru că poate crea multe astfel de probleme – și pe zona de alocații, și pe zona de taxa auto și pe alte cheltuieli”, a afirmat, duminică seara, Eugen Teodorovici, într-o emisiune la Antena 3.

În ianuarie, Comisia Europeană a anunțat că poate declanșa infringement pentru România, dacă nu rambursează taxa auto în următoarele două – trei luni.Sunt puse imediat la dispoziția operatorilor și agențiilor specializate.

Taguri articol
RambursareTaxăAutoTaxa autoBugetBaniTeodorovici


12
Pagina a fost generata in 0.1492 secunde