Cantonament la București pentru FC Farul Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cantonament la București pentru FC Farul Constanța

Sport 14 Ianuarie 2021 / 10:07 888 accesări
Foto: arhiva, Farul Constanța

Foto: arhiva, Farul Constanța

Revenită luni la antrenamente, FC Farul Constanța va susține sâmbătă o primă partidă de verificare.

Elevii lui Ianis Zicu vor disputa un amical în compania echipei sub 19 ani a clubului, pe stadionul “Centenar” din Cumpăna.
După acest joc, va fi stabilit lotul care va participa, în perioada 18-28 ianuarie, la un stagiu de pregătire centralizată la București.

Constănțenii se vor antrena în cele 10 zile la o bază sportivă din capitală și vor disputa mai multe meciuri de verificare.
Astfel, au fost perfectate 3 partide: pe 20 ianuarie, cu Dinamo II București (locul 6, Seria a 4-a, Liga a 3-a), pe 23 ianuarie, cu Unirea Slobozia (locul 19, Liga a 2-a), și pe 28 ianuarie, cu FC Voluntari II (locul 7, Seria a 4-a, Liga a 3-a).
Un al patrulea joc amical va avea loc pe 26 ianuarie, adversarul urmând să fie stabilit în zilele următoare.

După revenirea la Constanța, FC Farul Constanța va continua antrenamentele la propria bază sportivă, iar pe 3 februarie vasusține o ultimă partidă amicală, cu FC Viitorul II (locul 4, Seria a 3-a, Liga a 3-a).

Va fi ultima verificare înaintea debutului oficial în acest an, programat pe 10 februarie, când FC Farul Constanța va juca în optimile de finală ale Cupei României, pe teren propriu, cu Chindia Tîrgoviște.

Sursa: Farul Constanța12
Pagina a fost generata in 0.2808 secunde