Carosabil uscat, pe Autostrada A2. Atenție la porțiunile deviate

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Carosabil uscat, pe Autostrada Soarelui. Atenție la porțiunile deviate

Administrație, Vremea 21 Februarie 2021 / 09:36 623 accesări
Foto: arhiva

Foto: arhiva

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti, DN 1 Bucureşti-Braşov şi DN 7 Bucureşti-Sibiu, se circulă în condiţiile unui carosabil uscat, vizibilitatea fiind bună, informează Centrul Infotrafic.

Este semnalată ceaţă pe mai multe artere rutiere din judeţele Caraş-Severin, Cluj, Braşov, Sibiu, Timiş, Vâlcea, Botoşani şi Suceava, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri.

Centrul Infotrafic reaminteşte că, până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17 şi 27-33, se circulă deviat de pe sensul către Bucureşti pe sensul către litoral, traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă în vederea efectuării lucrărilor de reabilitare a părţii carosabile.

De asemenea, a fost închis şi nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, judeţul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă şi DNCB, pe sensul Constanţa-Bucureşti.12
Pagina a fost generata in 0.2942 secunde