Ce le-a permis regina Elisabeta a II-a prințului Harry și prietenei sale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ce le-a permis regina Elisabeta a II-a prințului Harry și prietenei sale

Monden 25 Decembrie 2017 / 16:53 1331 accesări

Familia regală britanică se află luni la Sandringham, proprietatea reginei aflată la 160 de kilometri nord de Londra, unde a participat la slujba de Crăciun, la care au luat parte şi prinţul Harry şi Meghan Markle, proaspăt logodiţi. Cei doi au stat alături de regina Elisabeta a II-a şi prinţul Philip, dar şi de ducele şi ducesa de Cambridge şi ducele de Wales. Slujba de Crăciun la care au participat a avut loc la biserica St Mary Magdalene, scrie news.ro. Potrivit presei britanice, este pentru prima dată când o persoană care nu este căsătorită cu un membru al familiei regale participă la celebrări.

Prinţul William, duce de Cambridge, prinţul Philip, duce de Edinburgh, Catherine, ducesă de Cambridge, Meghan Markle şi prinţul Harry au mers până la biserică.

Cuplul a mers la braţ alături de tatăl prinţului Harry, prinţul Charles. Cei doi urmează să se căsătorească pe 19 mai. Regina Elisabeta a II-a, îmbrăcată în portocaliu, a condus familia în capela St Mary Magdalene. Anul trecut a fost pentru prima dată din 1988 când regina nu a petrecut Crăciunul la Sandringham, din cauza unei „răceli grave”.12