Cea de-a doua ediţie a Festivalului Danubius, un succes!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cea de-a doua ediţie a Festivalului Danubius, un succes!
Educație 17 Aprilie 2019 / 18:17 788 accesări 0 comentarii

Ediţia a II-a a Festivalului“Danubius” a fost organizată de Liceul Teoretic “Anghel Saligny” Cernavodă, la iniţiativa directorului, prof. Nuțu Alexandrina. Astfel, pe 13 aprilie 2019, pe scena sălii de festivităţi din localitate a avut loc un adevărat regal de muzică, dans șiemoțiipemăsură!Peste 350 de elevi, soliști, dansatori din întreaga țară au urcat pe acea scenă. Marele Trofeu a fost adjudecat de Ansamblul Jijia din Botoșani, iar
alte două "mici" trofee au fost acordate Ansamblului “Mugurașii Roznoveni” din Roznov, județul Neamțși“Mugureluljunior”alLiceuluiteoretic“A. Saligny” Cernavodă. „Minunați copii, voci care promit, talentați dansatori, grupuri folclorice și de muzică ușoară, coordonatori inimoși,unjuriu superb de profesioniști, au făcut din acest eveniment unul care a scris o filădeistoriepentruLiceulteoreticA.Saligny,darșipentruorașul Cernavodă. Organizatoriiacestuifestivalunicînjudețșițară,primesc încă mulțumiri și laude pentru efortul lor, pentru tributul de seriozitate șidăruirenecondiționată!”, au declarat organizatorii.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1997 secunde