„Chiriași“ care țin ocupate locuințe ANL fără să le folosească

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
„Chiriași“ care țin ocupate locuințe ANL fără să le folosească
Social, Administrație 21 Octombrie 2019 / 14:27 2824 accesări 5 comentarii

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) Constanța, împreună cu Poliția Locală, a efectuat verificări repetate, începând cu luna mai, la spațiile locative din blocurile ANL situate pe str. Brizei, str. Zefirului, str. Lirei, str. Horia Agarici, str. Traian și str. Pescarilor. În urma verificărilor, s-au constatat anumite situații care pot duce la concluzia că locatarii nu folosesc imobilul conform prevederilor contractuale. Mai precis, este vorba despre neuzul, părăsirea definitivă a locuinței sau subînchirierea spațiului locativ. Au existat 22 de astfel de situații: în unele apartamente locuiau alte persoane decât cele cărora le-au fost atribuite locuințele, iar la altele nu a fost înregistrat consum de apă rece și energie electrică. Chiriașilor în cauză le-au fost transmise notificări de reziliere a contractelor.

În cazul în care cei care au primit o astfel de notificare nu eliberează spațiile deținute abuziv, RAEDPP Constanța va proceda la întocmirea documentațiilor în vederea formulării de acțiuni în instanțele de judecată, având ca obiect evacuarea din imobile. Totodată, RAEDPP va publica lista persoanelor vizate de acest demers. În Municipiul Constanța există 23 de blocuri construite prin programul ANL.

„Pe lista de așteptare sunt peste 100 de tineri cu dosare complete, printre care tineri proveniți din centrele de plasament, care au împlinit vârsta de 18 ani, deci urmează să părăsească sistemul de protecție a copilului și îndeplinesc criteriile de acces în programul ANL. Prin acest demers dorim să punem capăt unor practici care nu mai trebuie tolerate și să dăm o șansă și altor tineri care se află în prezent pe lista de așteptare” – Directorul General al RAEDPP Constanța, Florin Gheorghe.

Loading...

5 comentarii

Sigur 14:58:31 / 21 Octombrie 2019
Adevărat !

Se fac ore opționale în școlile gimnaziale din Constanța, unde printre lecțiile de predare, un exemplu este folosirea prezervativelor și scopul folosirii acestora !

ZURGĂLĂI 15:05:33 / 21 Octombrie 2019
CUM !?

Copiii minori, elevii minori, au ajuns să învețe cum să se ferească să facă copii, așa ceva nu este posibil să se întâmple în școală, părinții trimit copii la școală ca să învețe carte și nicidecum să învețe cum să facă sex și cum să se ferească ca să nu dea naștere la copii !?

Cetățean 15:37:04 / 21 Octombrie 2019
Aaaaa !?

Școală sau bordel !?

Omul 15:45:34 / 21 Octombrie 2019
Să vezi și să nu crezi !

Orele opționale, au ajuns să învețe copii minori, cum să nu facă copii, până la urmă profesorii / profesoarele, au să facă practică pe viu cu elevii minori / elevele minore folosind prezervativele ca material didactic pentru a pune în practică cele predate, ca elevii minori să învețe cum să nu facă copii, copiii românilor, rușineeeeeeeee să le fie celor care au ajuns să facă așa ceva în școala românească, locașul de cultură / de învățare a fost transformat în bordel !?

EL 16:00:59 / 21 Octombrie 2019
Școală !?

Orele opționale din unele școli, au ajuns orele de învățare pentru făcut sex pentru bordelurile din România și din afara României, că proxeneți există peste tot, așa că, de acum încolo pe frontispiciul școlilor, să stea scris bordel, pentru că orele opționale să fie majoritatea orelor de curs, pentru că așa ceva dorește ue, de la poporul român, ue dorește de la români doar bordeluri, bani și sex, ca nația română să dispară pe orice cale : euri, săracie, curvărăseală, crime, violență, violuri, bătăi, droguri, pedofilie, trafic de persoane și organe și așa mai departe !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 1.3063 secunde