Cinci ofiţeri de poliţie, împuşcaţi azi-noapte în două oraşe americane, în timpul violenţelor de stradă. Anunţul Guvernatorului din Nevada

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cinci ofiţeri de poliţie, împuşcaţi azi-noapte în două oraşe americane, în timpul violenţelor de stradă. Anunţul Guvernatorului din Nevada
Externe 02 Iunie 2020 / 13:16 626 accesări 0 comentarii
Cinci ofiţeri americani de poliţie, patru din St. Louis (Missouri) şi unul din Las Vegas (Nevada) au fost împuşcaţi şi răniţi în timpul protestelor de azi-noapte. Presa americană scrie că vieţile lor nu sunt în pericol.
Toţi cei cinci poliţişti au fost transportaţi de urgenţă la spital.
Incidentul din St. Louis a avut loc chiar lângă o secţie de poliţie, care ar fi fost ţinta unui atac al protestatarilor.
Pe de altă parte, evenimentul din Las Vegas a avut loc lângă Circus Circus, un hotel-cazino extrem de vizitat.

STEVE SISOLAK, GUVERNATORUL STATULUI NEVADA: "Suntem în legătură cu poliţia şi sistemul de justiţie"

Steve Sisolak, guvernatorul statului Nevada, a transmis că o anchetă este în desfăşurare cu privire la rănirea poliţistului din Las Vegas. El a mai transmis că un al doilea incident ar fi avut loc, dar mai multe detalii nu au fost oferite.
"Biroul Guvernatorului a fost notificat cu privire la două evenimente separate în Las Vegas. Statul este în contact cu poliţia şi sistemul de justiţie şi monitorizează situaţia", a spus Sisolak.
Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1445 secunde