Cinci pelicule românești la Melbourne Film Festival

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cinci pelicule românești la Melbourne Film Festival
Monden 25 Iulie 2015 / 00:00 733 accesări 0 comentarii

România este bine reprezentată la cea de-a 64-a ediție a Melbourne International Film Festival din Australia. În cadrul festivalului vor rula lungmetrajele „Aferim!”, de Radu Jude, „Comoara”, de Corneliu Porumboiu, şi „Un etaj mai jos”, de Radu Muntean, de documentarul „Toto şi surorile lui”, de Alexander Nanau, şi de scurtmetrajul „Ramona”, de Andrei Creţulescu.

Peliculele românești se adaugă altor scurtmetraje, lungmetraje şi documentare din 68 de ţări, printre care Australia, Austria, Germania, Franţa, Elveţia, Statele Unite ale Americii și Coreea de Sud. Festivalul, considerat una dintre cele mai vechi manifestări de gen din lume, se va desfășura între 30 iulie și 16 august. Acesta are în prim-plan apariţii actuale în industria mondială, în programul său fiind incluse şi retrospective, întâlniri şi discuţii.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1877 secunde