Constănțenii ar putea avea din nou apă caldă! Vezi de când!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Constănțenii ar putea avea din nou apă caldă! Vezi de când!
Social 02 Octombrie 2018 / 14:41 3592 accesări 1 comentariu

De miercuri, constănțenii ar putea avea din nou apă caldă. Asta pentru că autoritățile locale au găsit o soluție temporară, care să îi determine pe cei din conducerea Electrocentrale SA să reia furnizarea agentului termic. În cadrul unei ședințe de îndată a Consiliului Local, ce a avut loc marți, 2 octombrie, aleșii locali au votat un proiect de hotărâre ce prevede rectificarea bugetului municipalității, în sensul alocării unor sume de bani către Electrocentrale SA. Potrivit primarului Decebal Făgădău, în total va fi alocată suma de 55 de milioane de lei pentru tot sezonul rece. Din această sumă, 20 de milioane de lei vor fi virați imediat, astfel încât să se reia furnizarea apei calde la Constanța cât mai repede. „Facem tot ce ține de noi pentru ca furnizarea apei calde să se reia de mâine, dacă se poate, pentru că nu trebuie să sufere constănțenii pentru niște neînțelegeri”, a declarat primarul Decebal Făgădău. Restul sumei, de 35 de milioane de lei, va fi cuprins în bugetul anului 2019.

Loading...

1 comentariu

rtyuio 15:42:54 / 02 Octombrie 2018
Klem, păgubosu

E, dacă nu era PNL, USR; Johannus și activiștii haștag rezist cu DUDE n frunte lângă BOT, n-aveam deloc apă caldă... ! Noroc cu ei... ! Și UE dacă nu era era mai bine ei aducând fericirea pe poporul român !!! Dacă nu era, UE... Sî vedeți prețu la gaz metan ce se.... Ăla găsit în săraca noastră țărișoară... Că ASTRA ROMÂNĂ exploată cândva petrolul Plieștiului cât armata lui Hitlern în răzbel, șiș și mai și... După care, au bombardat Ploieștiul,, așa, să-l conserve pentru vremuri mai bune ! Și IATĂ și GAZUL ... ! Vândut de bombardiști, ceia, știți voi care ... !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2003 secunde