„Copiii și familiile salvatorilor SMURD vor rămâne în atenția noastră“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

„Copiii și familiile salvatorilor SMURD vor rămâne în atenția noastră“

03 Iunie 2016 / 22:35 292 accesări

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat vineri seara, la Iași, că Guvernul o să fi alături de copiii și familiile victimelor tragediei aviatice SMURD și o să le fie oferit sprijin de durată.

După ce convoiul funerar a ajuns la biserica din curtea Spitalului Spiridon din Iași, Raed Arafat a declarat jurnaliștilor că familiilor salvatorilor morți în tragedia aviatică din Republica Moldova le va fi oferit “un sprijin de durată, nu de moment”.

“Am reușit să vorbesc cu toate familiile. Cu siguranță nu-i lăsăm singuri. O să fim alături de ei după această fază a tragediei, înmormântările. Copiii și familiile lor vor rămâne în atenția noastră. Or să fie mai multe modalități de ajutor din partea MAI și Ministerului Muncii. Premierul a dat mai multe dispoziții în acest sens. O să fie un sprijin de durată, nu doar de moment”, a declarat jurnaliștilor secretarul de stat Raed Arafat.

El a spus că o echipă de experți investighează cauzele accidentului. În ceea ce privește piloții, Raed Arafat a spus că “sunt piloți cu experiență”.

“Sunt piloți cu experiență. Comandantul aeronavei, spun colegii, niciodată nu risca, nciodată nu lua decizii riscante și chiar dacă se întâlnea cu o decizie mai dificilă se întorcea. Asta o confirmă directorul Aeroportului Iași”, a declarat Raed Arafat.

Cele patru victime au fost primite în aplauzele colegilor de la UPU SMURD Iași precum și a câteva sute de cadre medicale de la unitățile medicale din oraș, Serviciu de Ambulanță, pacienți sau simpli cetățeni.12
Pagina a fost generata in 0.5044 secunde