Cu sticla în mână la volan! Pe câți i-a prins Poliția

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Nu se potolesc

Cu sticla în mână la volan! Pe câți i-a prins Poliția

Eveniment 23 Septembrie 2018 / 16:13 573 accesări

Zece șoferi constănțeni au suflat în fiolă sâmbătă spre duminică, 23 - 24 septembrie, și au înroșit-o. Au fost prinși mirosind a băutură și li s-a ridicat permisul. Astfel, potrivit comunicatului de presă transmis de Inspectoratul de Poliție a Județului Constanța, la data de 23 septembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Căpitan Dobrilă Eugeniu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 2A, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Tot pe 23 septembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 54 de ani, care a condus autoturism, pe DN 39, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Și el a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au prins un bărbat, în vârstă de 32 de ani, care a condus autoturism, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Oamenii legii din cadrul Biroului Rutier Constanța au descoperit și un tânăr, în vârstă de 22 de ani, care a condus autoturism, pe strada Zorelelor, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Medgidia au depistat un alt tânăr, în vârstă de 24 de ani, care a condus autoturism, pe strada Pieții din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Infracțiunile nu s-au oprit aici. Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lumina au depistat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care a condus autoturism, pe strada Tulcei din localitatea Lumina, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar cei din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, care a condus autoturism neînmatriculat, pe DJ 226A, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 22 septembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 33de ani, care a condus autoturism, pe DN 3, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În aceeași zi, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, care a condus autoturism, pe strada Panseluțelor din localitatea Cobadin, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au prins și ei un bărbat, în vârstă de 33 de ani, care a condus autoturism, pe strada Teilor din Năvodari, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Ca și ceilalți, a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.12
Pagina a fost generata in 0.1721 secunde